CNN: Dzsudzsák a hétvégén klubot vált

Legkésőbb a hétvégén kiderül, hol folytatja Dzsudzsák Balázs, a török Bursaspor légiósa, aki már nem is edz együtt csapatával.
Dudás Gábor 2016. augusztus 5., péntek 12:15
Legkésőbb a hétvégén kiderül, hol folytatja Dzsudzsák Balázs, a török Bursaspor légiósa, aki már nem is edz együtt csapatával.
Szerző: Dudás Gábor 2016. augusztus 5., péntek 12:15

A CNN Türk adott hírt arról pénteken kora délután, hogy Dzsudzsák Balázs ügye legkésőbb a hétvégéig lezárul. A török Bursaspor bajnoki felkészülésének harmadik, immáron otthon zajló szakasza, de ebben a magyar szélső már nem kap szerepet, klubja engedélyével tárgyal kérőivel.

A Bursaspor vezető közölték a csatornával, hogy a szurkolók már aligha láthatják a légióst a csapat mezében, mivel ügye két napon belül lezárulhat.

bursasporluyuz.org cikke szerint 90 százalékos bizonyossággal jelenthető ki, hogy a magyar játékos távozik, ezt a klubelnök, Ali Ay i megerősítette.

- Azt mondhatom, 90 százalék, hogy Dzsudzsák távozik. Közel állunk a megegyezéshez a számokban, de klubot és árat nem mondhatok – mondta a klubvezető.

Mint ismeretes, Dzsudzsáknak az arab emírségekbeli Al Wahda, valamint két német  csapat, a Schalke és a Hertha lehet a legkitartóbb kérője, de a görög Olympiakosz is felmerült már lehetséges célállomásaként.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz