A bundabotrányban elítélt Kenesei váratlanul egy olaszországi bíróságon tűnt fel - fotó

A bundabotrányban érintett magyar szereplőt kedden meghallgatták, ügye csütörtökön folytatódik.
Budai László 2017. november 15., szerda 13:23
A bundabotrányban érintett magyar szereplőt kedden meghallgatták, ügye csütörtökön folytatódik.
Szerző: Budai László 2017. november 15., szerda 13:23

Olasz lapértesülések szerint a korábban bundavádak miatt elítélt Kenesei Zoltán váratlanul ismét egy olaszországi bíróságon jelent meg kedden feleségével és ügyvédével. A Cremona Oggi című lap állításai szerint Kenesei annak a bundabotránynak a kulcsfigurája volt, amelyben többek között a Lazio csapatkapitánya, Stefano Mauri és több olasz élvonalbeli futballista is érintett volt, és emiatt volt jelenése a térségben. A vádak szerint Kenesei egy magyar csoport feje lehetett, és szervezői feladatai voltak a bűncselekményben. A korábbi magyar futballista korábban, Magyarországon volt is előzetes letartóztatásban.

Egy 2017-es cikk szerint esetében maradt az egy év felfüggesztett és az 500 ezer forint pénzbírság, de ellene még két másik bíróságon is zajlik eljárás.

Az olasz lap úgy tudja, Keneseinek Olaszországban most bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény miatt kellett bíróság elé állnia. Az eset kapcsán többek között az ominózus 2011-es, Lecce-Lazio (2-4) összecsapás is ismét szóba került, amelyet a vád szerint manipuláltak. Keneseit kedden meghallgatták, az ügy csütörtökön folytatódik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz