Fotó: nordlysid.fo

Bizakodnak Feröeren a Fradi elleni BL-odavágó után: "Ha ma nem lettek volna helyzeteink, akkor talán pesszimista lennék, de..."

Így látta a KÍ Klaksvík vezetőedzője csapata játékát és a Fradi ellen elért 0-0-s döntetlent.
Budai László 2023. július 12., szerda 8:53
Fotó: nordlysid.fo
Így látta a KÍ Klaksvík vezetőedzője csapata játékát és a Fradi ellen elért 0-0-s döntetlent.
Szerző: Budai László 2023. július 12., szerda 8:53

Optimistán nyilatkozott a KÍ Klaksvík vezetőedzője, Magne Hoseth az FTC ellen Feröeren elért 0-0-s döntetlen után. A tréner úgy látja, hogy a látottak alapján bizakodhatnak a visszavágó előtt is.

- Amikor 0-0-ra végzel egy olyan csapattal, amely pár hónapja még az Európa Liga legjobb 16 csapata között volt, akkor nem lehetsz csalódott - idézte Hosethet az ulloi129.hu. - De voltak nagy lehetőségeink, ezért legalább egy gólt kellett volna szereznünk, vagy kettőt. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, remek teljesítményt tett ki a pályára, a játékosok küzdöttek egymásért, meg szerették volna nyerni ezt a mérkőzést. De ezt nehézzé tette a Ferencváros, amely egy jó csapat, gyorsan járatta a labdát, minden poszton kiváló játékosai vannak. Kettős érzés ez, hiszen felvettük a versenyt a Ferencvárossal, de akár jobb eredményt is elérhettünk volna. Szeretném azt mondani, hogy mindig ilyen a hangulat a stadionban, de ez nincs így, a mai egy különleges nap volt egy különleges ellenféllel, sokan kijöttek, szurkoltak, nagy energiát adtak nekünk, nyomtak minket előre, a játékosok talán egy kilométerrel többet is futottak csak ezért, hogy megszolgálják azt az ünneplést, amit kaptak.

Bíznunk kell és bízunk is magunkban a visszavágó kapcsán, ha ma nem lettek volna helyzeteink, akkor talán pesszimista lennék, de voltak nagy lehetőségeink, tudjuk, hogy mik az erősségeink és szeretnénk ezt megmutatni a Ferencváros otthonában is. Megpróbáljuk ott is a saját játékunkat játszani, hogy utána büszkék lehessünk magunkra.

Olvastad már?
A legveszélyesebb Fradi-játékos a 0-0-s BL-selejtező után: "Nagyrészt csak az ívelgetések mentek, nehéz volt játszani így"
Két magyar válogatott játékos, Baráth Péter és Varga Barnabás értékelte a feröeri KÍ otthonában elért gólnélküli döntetlent.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz