Fotó: bnn.de

Besült a német kitérő, az Újpest korábbi közönségkedvence másik kontinensen folytathatja - sajtóhír

Az elmúlt idény őszén még a Vidinél lévő Budu Zivzivadze máris távozhat a Karlsruhétól, ügynöke szerint egy dél-koreai klubbal tárgyalnak.
Csakfoci.hu 2023. július 18., kedd 11:50
Fotó: bnn.de
Az elmúlt idény őszén még a Vidinél lévő Budu Zivzivadze máris távozhat a Karlsruhétól, ügynöke szerint egy dél-koreai klubbal tárgyalnak.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 18., kedd 11:50

Az előző téli átigazolási szezonban szerződött a Viditől a német másodosztályú Karlsruhéhoz Budu Zivzivadze, akinek azonban nem igazán jött össze a váltás. A korábban Mezőkövesden és Újpesten is megfordult támadó csak kétszer volt a kezdőcsapat tagja, összesen tíz bajnokin egy gólt jegyzett, így nem meglepő, hogy az elmúlt időszakban a német lapok a lehetséges távozásáról írtak.

Ezt pedig a napokban megerősítette Zivzivadze ügynöke is, aki azt is elárulta, melyik bajnokságba igazolhat a korábbi NB I-es játékos.

Megerősíthetem, hogy Budu el akarja hagyni a Karlsruhét. A tárgyalások az átigazolásáról megkezdődtek, és a kérdés hamarosan, akár órákon, vagy perceken belül is megoldódhat. Egy dél-koreai klubbal tárgyalunk, meglátjuk, mi és hogyan fog történni

- nyilatkozta a lelo.ge portálnak Lasha Odiladze.

Időközben a Karslruhe vezetőedzője, Christian Eichner is megerősítette a Kickernek, hogy már keresik Zivzivadze utódját és remélik, hogy az érte kapott pénzből fedezni tudják az új játékos érkezését.

Olvastad már?
Fradi-KÍ: A feröeriek nagyon komolyan veszik a BL-visszavágót - edzőtáborba vonultak és visszatér a legjobb góllövőjük
Visszatérő csatáruknak idén van már két mesterhármasa és egy mesternégyese is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz