Fotó: x.com/realmadrid

Bejelentés: Nem csak az RTL-en lesznek láthatóak a BL-meccsek - Bognár György is szakértő lesz

Visszatér a Sport TV stábjába Bognár György, aki a következő BL-szezontól kezdve szakértőként is látható lesz majd a képernyőn.
Póczik Dávid 2024. július 10., szerda 15:03
Fotó: x.com/realmadrid
Visszatér a Sport TV stábjába Bognár György, aki a következő BL-szezontól kezdve szakértőként is látható lesz majd a képernyőn.
Szerző: Póczik Dávid 2024. július 10., szerda 15:03

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a Sport TV-t üzemeltető AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI-CNE) hosszútávú, többéves együttműködésének köszönhetően továbbra is követhetjük a Sport TV-n az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseit - erről szerdán számolt be a sportcsatorna. A korábbi évektől eltérően a 2024-25-ös szezont az UEFA Bajnokok Ligája 36 csapattal kezdi meg, több játéknappal, például eddig sohasem látott januári fordulókkal - írták.

"A lebonyolítási rendszer változásának köszönhetően a Sport TV-n másfélszeresére nő az élőben közvetített mérkőzések száma, ami a magyar sporttelevíziózás történetében először haladja meg a százat."

Naponta négy élő meccset követhetünk majd ősztől, a Sport TV pedig bejelentette, kikkel találkozhatunk a közvetítések alatt.

- A stábban helyet kap a Bajnokok Ligáját már az 1992. őszi induláskor is kommentáló Faragó Richard, valamint többek között Méhes Gábor, Petur András és Nyilasi Tibor is. Sőt, egy régi-új arc is csatlakozik a csapathoz!

Visszatér a Sport TV stábjába Bognár György, akit az idén az év edzőjének választottak Magyarországon. Vele tovább erősödik az egyébként is elsőrangú szakértői csapatunk

– jelentette be Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője, az AMCNI CNE alelnöke. A Sport TV Bajnokok Ligája-közvetítéssorozata augusztus 20-án, a főtáblára jutásról döntő playoff első mérkőzéseivel kezdődik.

Mint ismert, korábban az RTL Magyarország nyerte az UEFA Bajnokok Ligája közvetítési jogainak úgynevezett A-csomagját. Ennek értelmében a BL keddi és szerdai játéknapjain is az RTL választhat elsőként (a Sport TV pedig másodikként), hogy mely mérkőzéseket közvetíti, digitálisan vagy lineárisan. Az első választások érvényesek az egyenes kieséses szakaszra is, és ennek megfelelően a BL-döntőt is kizárólagosan az RTL közvetíti majd a 2024/25-ös szezontól kezdődően.

Korábbi interjúnk a Sport TV-nél dolgozó Méhes Gáborral:

Olvastad már?
Az egyik legnépszerűbb magyar sportkommentátor: "Mindig azt keresem, miben lehet egy közvetítés jobb" - interjú
Noha még nem közvetített labdarúgó-világbajnokságon vagy Európa-bajnokságon Méhes Gábor, a Sport TV kommentátora mégis az egyik legnépszerűbb a saját szakmájában. A közkedvelt szpíker a Csakfocinak adott interjújában a kommentátori szakmáról, Hajdú B. Istvánról és a derby della Capitale páros közvetítéséről is nyilatkozott. Méhes elmondta, miért épp a Sport TV-nél dolgozik immár 21 éve, kitért az évekkel ezelőtti életmódváltására, de szót ejtett a nyári Eb-ről is, amely igazán különlegesnek ígérkezik számára. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz