Balhé a Bayernnél: Lőw Zsolt majdnem összeverekedett a meccs után a csapat 8-szoros bajnokával - videó

A Bayern München Bochum elleni, sokkoló vasárnapi vereségét követően Joshua Kimmichet és Löw Zsolt másodedzőt németországi beszámolók szerint vissza kellett tartani attól, hogy fizikai összetűzésbe is keveredjen egymással az öltöző felé haladva.
Csakfoci.hu 2024. február 19., hétfő 8:31
A Bayern München Bochum elleni, sokkoló vasárnapi vereségét követően Joshua Kimmichet és Löw Zsolt másodedzőt németországi beszámolók szerint vissza kellett tartani attól, hogy fizikai összetűzésbe is keveredjen egymással az öltöző felé haladva.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 19., hétfő 8:31

A Bayern München szezonja vasárnap este új mélypontra ért, miután a német rekordbajnok sorozatban harmadik vereségét szenvedte el, ezúttal a VfL Bochum ellen (2-3).

A frusztráció érezhető volt a mérkőzés után, Thomas Tuchel vezetőeedző igen bosszúsan nyilatkozott a kamerák előtt (a sajtótájékoztatója el is maradt), Joshua Kimmich és Lőw Zsolt másodedző pedig állítólag majdnem fizikai összetűzésbe keveredett egymással.

A Sportbuzzer cikke szerint először verbális csata tört ki kettejük között a meccs után. Amikor Lőw lepacsizott a játékosokkal, a lecserélése miatt igencsak feszült Kimmich ráförmedt a szakemberre, majd az öltöző felé haladva Lőwöt a klub többi munkatársának (a Bild szerint többek között Manuel Neuernek) kellett visszatartania attól, hogy megpróbálja utolérni Kimmichet a lépcsőn lefelé. Erről egy rövid videó is készült.

A tudósítás szerint a magyar tréner ekkor odakiáltott valamit Kimmichnek, a Bayern 8-szoros bajnoka és 76-szoros német válogatott játékosa erre megfordult és elindult Lőw felé, emiatt őt is úgy kellett lefogni, nehogy dulakodásba keveredjen a másodedzővel. Ezt követően Kimmich és Löw a beszámoló szerint eltűntek az öltözőben.

Tuchel: "Ez teljesen normális"

Az esetről röviden beszélt egyébként Thomas Tuchel is:

- Tudom, hogy mi történt. De ez nem a nyilvánosságra tartozik. Egyáltalán nem jelent semmit, ami történt. Egy futballöltözőben vagyunk, ami egy igen érzelmekben gazdag hely - mondta, majd arra a felvetésre, miszerint a Kimmich-Lőw incidens olyan dolog, ami biztosan nem minden héten fordul elő, így reagált:

Honnan tudja ezt? Lehet, hogy minden héten van ilyen... ez egy elég érthető jelenet volt egy vereség után. Teljesen normális a sportban az ilyen, ha a dolgok a határokon belül maradnak - és a történtek a határokon belül maradtak

- fogalmazott a nehéz helyzetben lévő Bayern-vezetőedző a Bild cikke szerint.

Olvastad már?
Sokba kerülhet az újabb ETO-botlás: Leválthatja edzőjét a lejtmenetbe került bajnokesélyes
A csakfoci.hu információi szerint az utóbbi négy bajnokijából csak egyet megnyerő, ezúttal a Kozármisleny otthonában vereséget szenvedő ETO FC Győr menesztheti vezetőedzőjét, a spanyol Antonio Munozt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz