Verekedés és füttyszó a BL-ben: "Több szurkoló is hátat fordított a játéktérnek"

Számonkérték a Slovan-szurkolók a játékosokat szerdai BL-meccset követően, melyen a szlovák bajnok 0-0-s döntetlent ért el.
Póczik Dávid 2022. július 7., csütörtök 19:14
Számonkérték a Slovan-szurkolók a játékosokat szerdai BL-meccset követően, melyen a szlovák bajnok 0-0-s döntetlent ért el.
Szerző: Póczik Dávid 2022. július 7., csütörtök 19:14

Szerdán a Slovan Bratislava 0-0-s döntetlent ért el a grúz Dinamo Batumi ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában úgy, hogy a 42. perctől emberelőnyben játszhatott a szlovák bajnok.

Az eredményt óriási csalódásként élte meg az a 10 500 pozsonyi szurkolói, aki kilátogatott a mérkőzésre. Az alwayfreshnews.com beszámolója szerint a Slovan drukkerei ki is nyilvánították nemtetszésüket:

A mérkőzés utolsó perceiben több szurkoló is hátat fordított a játéktérnek. A hagyományos meccs utáni tapsot is elutasították, kifütyülték a játékosokat, műanyag poharak dobáltak a pályára. Több szurkoló a Slovan kispadját rohamozta meg, ahol vulgaritás kifejezéseket szórtak a játékosokra. Ezután kisebb verekedés is kitört a szurkolók és a szervezők között.

A Slovan csapatkapitánya, ifjabb Vladimir Weiss nem értett egyet a drukkerek kirohanásával.

- Ha minden meccsre ennyien eljönnének, akkor elfogadnám a nemtetszést, de a szurkolók háromnegyede nem járt itt egész szezonban. Azt hiszem az alapján, ahogy az előző szezonban szerepeltünk, nem érdemeltük meg ezt. Ennek ellenére, a teljesítményünk nem olyan volt, mint amilyet elképzeltünk.

A mérkőzés vége felé hallottam valamit, de valószínűleg megérdemeltük ezért a teljesítményért. Nem az a fajta meccs volt, ami ismét idevonzza az embereket. Jobban kell játszanunk, hiszen jobb minőségben tudunk játszani, mint amit mutattunk

- fogalmazott idősebb Vladimir Weiss, a klub vezetőedzője.

A mérkőzés visszavágóját jövő szerdán, 19 órától játsszák.

Olvastad már?
BL: Veszélyben lehet a Fradi-Slovan visszavágó, de nem a magyar bajnok miatt - videó
A szlovák bajnok otthon botlott első BL-selejtezőjén, ráadásul emberelőnyben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz