Ronaldo búcsúzkodott, Karius mindenkitől bocsánatot kért – a BL-döntő utózöngéi

Egészen kivételes BL-döntőt játszott egymással a Real Madrid és a Liverpool. Voltak hihetetlen kapushibák és egy szenzációs gól is. Így látták a főszereplők:
Privacsek András 2018. május 27., vasárnap 9:50
Egészen kivételes BL-döntőt játszott egymással a Real Madrid és a Liverpool. Voltak hihetetlen kapushibák és egy szenzációs gól is. Így látták a főszereplők:
Szerző: Privacsek András 2018. május 27., vasárnap 9:50

Ezúttal nem Cristiano Ronaldoról szólt a BL-döntős, aki immár ötödik alkalommal hódította el a serleget.

 - Történelmet írtunk az újabb BL-győzelemmel, most ki akarom élvezni ezeket a pillanatokat. Nagyszerű volt a Real Madridban futballozni. Fogok majd erről bővebben is beszélni, de most még nem szeretnék. Nem a játékosok jövője a fontos, hanem az, hogy újra miénk lett a trófea.

Sergio Ramost szembesítették Ronaldo kijelentésével:

 - Nem tudom, mire gondolt, de biztos tisztázni fogja, nem is lehetne jobb helyen, mint a Realnál. Remélem, még sokéig velünk marad. Fantasztikus dolgot vittünk véghez, megérdemeltük. A második félidőben egyértelműen jobban játszottunk, Bale gólja pedig egészen káprázatos volt.

Olvastad már?
A Real elképesztő gólokkal nyerte meg zsinórban harmadik BL-trófeáját - videók
Karius két hatalmas hibája sokba került a Liverpoolnak a Real elleni BL-döntőn. Gareth Bale a finálék egyik legszebb gólját szerezte. Videók.
Elolvasom

A meccs hőse, Gareth Bale volt.

 - Mindig csalódott vagyok, ha nem a kezdőben kapok helyet, de örülök, hogy csereként beállva sikerült hozzájárulnom ehhez a páratlan sikerhez. A bajnokságot sajnos elbuktuk, de a BL-ben mindenkit kárpótoltunk. Régóta terveztem már egy hasonló gólt, sokat gyakoroltam, egészen mostanáig nem jött össze…

Zinédine Zidane szerint megérdemelték a győzelmet.

 Történelmet írtunk, ez nem kérdés. Ha sokat dolgozol és hiszel a céljaidban, elérheted. Sok buktató volt ebben a szezonban, de a vége gyönyörű lett. Remekül játszotta a csapat most is, végig harcoltak egymásért. Gareth Bale gólja csodálatos volt, de nem olyan szép, mint az enyém, amit a 2002-es döntőben szereztem…Óriási dolgot vittünk véghez, nem volt könnyű eddig eljutnunk, de végül sikerült.

Jürgen Klopp megvédte a nagyokat hibázó kapusát.

 - Szomorú, hogy pont egy BL-döntőben történt mindez. Sajnálom Kariust, el tudom képzelni, hogy mit érezhet most. Ettől függetlenül egy remek kapus és egy remek ember. Sajnos kikaptunk, mivel jobb volt az ellenfél. Salah súlyos sérülést szenvedett, a mérkőzés kulcspontja volt az ő kiválása. Kiváló szezont produkáltunk, büszkék lehetünk rá.

Loris Karius, a lefújás után percekig zokogott, majd bocsánatot kért a szurkolóktól:

- Bocsánatot kérek mindenkitől a hibáim miatt. Ha lehetne, visszamennék az időben. Ilyen a kapus sors, ezen nincs mit szépíteni, rajtam ment el a BL-győzelem.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz