Az olaszok ellen brillírozott a magyar származású kapus – videó

Sokakat lenyűgözött az amerikaiak magyar szármázású kapusa az olaszok ellen nyújtot teljesítményével. Ethan Horvathot a csapata legjobbjának is megnevezték.
Csakfoci Admin 2018. november 21., szerda 16:48
Sokakat lenyűgözött az amerikaiak magyar szármázású kapusa az olaszok ellen nyújtot teljesítményével. Ethan Horvathot a csapata legjobbjának is megnevezték.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. november 21., szerda 16:48

Olaszország – Egyesült Államok 1-0 (Politano 94.)

Az Egyesült Államok válogatottja kedd este Olaszországgal játszott felkészülési mérkőzést Genkben. A találkozó legjobbja az amerikaiak magyar származású kapusa, Ethan Horvath volt.

A 23 éves hálóőr többször bravúrosan védett a Roberto Mancini szövetségi kapitány által irányított olaszok ellen, nem sokon múlott, hogy az amerikaiak döntetlenre végeznek. A győztes gólt csak a 94. percben sikerült megszerezniük, miután egy sakk-mattra kijátszott akció végén Gagliardini passzolt Politanóhoz, aki közelről volt eredményes.

Ám ez Ethan érdemeiből semmit sem vesz el, hiszen a meccs utáni értékelésben őt nevezték a csapata legjobbjának.

Ethan védései

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz