Az olasz topklubok a fejüket fogják, hogy Szoboszlai környékén megjelent a Chelsea - sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint a Serie A-s csapatok nem örülnek annak, hogy Szoboszlait kiszemelte a Chelsea, ugyanis a londoniakkal esélyük sincs anyagilag versenybe szállni a magyar támadóért.
Póczik Dávid 2023. március 8., szerda 14:38
Olasz sajtóhírek szerint a Serie A-s csapatok nem örülnek annak, hogy Szoboszlait kiszemelte a Chelsea, ugyanis a londoniakkal esélyük sincs anyagilag versenybe szállni a magyar támadóért.
Szerző: Póczik Dávid 2023. március 8., szerda 14:38

A múlt héten robbant az az átigazolási sajtóhír, amely szerint a Chelsea mindent megtesz Szoboszlai Dominik megszerzéséért. Az olasz Tuttomercatoweb szerint a londoniak ex-lipcsei sportigazgatója, Christopher Vivell akarja szerződtetni a magyar válogatott támadót.

A Calciomercato most arról számolt be, hogy több külföldi topcsapat is érdeklődik a 22 éves játékos iránt (erről néhány napja Fabrizio Romano is beszélt), de a legélénkebben a Chelsea figyeli Szoboszlai helyzetét. A portál szerint mivel fiatal és igen eredményes labdarúgóról van szó, akinek ráadásul még 2026-ig érvényes a szerződése, ezért a Lipcse minimum 50 millió eurót kérne Szoboszlaiért a Chelsea-től (vagy mástól).

A lap hozzátette, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya iránt a Serie A-ból is érdeklődnek nagycsapatok, és az olasz klubok érthető módon nem örülnek a Chelsea mostani megkeresésének. A Kékekkel ugyanis biztosan nem tudják majd tartani a lépést a licit terén, ráadásul minden bizonnyal Szoboszlainak is jobb fizetést tudnak kínálni Londonból, a Premier League pedig tovább növelhetné a magyar támadó értékét. Emiatt aztán nagyon nehéz lesz versenybe szállnia az olasz kluboknak a futballistáért, pedig a Napoli, a Roma, az Inter, a Juventus és az AC Milan is szívesen látná soraiban.

Olvastad már?
Átigazolási bombát robbantottak Szoboszlairól: A Chelsea néhány napon belül megegyezhet a Lipcsével - sajtóhír
A Tuttomercatoweb szerint a Chelsea néhány napon belül megkötheti az üzletet a magyar válogatott támadó klubváltásáról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
KTE
Farkas Balázs
A KTE tárgyal az ETO FC Győr 22 csatárával, Farkas Balázzsal is, aki ebben az idényben csak öt NB II-es meccsen játszott, viszont így is szerzett három gólt. (NSO)
KTE/KBSC
Papp Milán
A Kecskemét szerződtette a Kazincbarcika alapemberét, Papp Milánt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Tovább az összes átigazoláshoz