Átigazolási bombát robbantottak Szoboszlairól: A Chelsea néhány napon belül megegyezhet a Lipcsével - sajtóhír

A Tuttomercatoweb szerint a Chelsea néhány napon belül megkötheti az üzletet a magyar válogatott támadó klubváltásáról.
Budai László 2023. március 4., szombat 9:30
A Tuttomercatoweb szerint a Chelsea néhány napon belül megkötheti az üzletet a magyar válogatott támadó klubváltásáról.
Szerző: Budai László 2023. március 4., szombat 9:30

Az átigazolási hírekkel foglalkozó olasz Tuttomercatoweb péntek este - amikor Szoboszlai Dominik éppen a Dortmund elleni rangadón játszott - robbantotta az átigazolási hírt, miszerint a Chelsea mindent megtesz a magyar válogatott támadó megszerzéséért. 

A lap arról számolt be, hogy az a Christopher Vivell akarja szerződtetni Szoboszlait, aki nemrég került a londoniakhoz, hogy az átigazolásokért feleljen, előtte pedig éppen a lipcseieknél dolgozott.

A TMW szerint a két klub között folyamatos a kapcsolatfelvétel a játékos klubváltása kapcsán, és a Chelsea annyira közel van a szerződtetéséhez, hogy akár néhány napon belül le is zárhatja az üzletet. Az biztos, hogy a Leipzig és a Chelsea között élő a kapcsolat, hiszen Christopher Nkunku a nyáron Lipcséből igazol majd a Kékekhez, így a két futballista a következő szezonban akár már Londonban játszhat egymás mellett.

Olvastad már?
Légiósok: Ezen a fontos részleten múlhat Sallai Lazióba szerződése - sajtóhír
Olasz lapértesülés szerint amennyiben Igli Tare marad a Lazio sportigazgatója, akkor igen jó esély van a magyar válogatott támadó nyári, Rómába igazolására.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz