Az MU és a Liverpool meccsét is telibe találták a hét egyik bivalyszelvényén

A hét legjobb tippelői a Tippmixpro-n.
Dudás Gábor 2018. január 9., kedd 17:23
A hét legjobb tippelői a Tippmixpro-n.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 9., kedd 17:23

Magyarország egyetlen legális fogadóirodájánál, a Tippmixpro-n az 1. héten máris születtek olyan fogadáskötések, amelyek a bivaly szelvényeket összefoglaló írásunkban helyet kaptak (bivaly szelvény alatt azokat a nyertes tippsorokat értjük, amelyekkel alacsony tét mellett, az adott időszak kiemelkedően magas nyereményszorzójával sikerült nagyot szakítani).

Egy játékos 4-es kötéssel, 400 Ft-os téttel 548440 Ft-ot nyert. Szelvényét egy sportágból, jégkorongból válogatta össze: mind a négy cseh bajnoki végeredményét pontosan eltalálta a hét egyik legjobb tippelője!

Egy másik nyertes játékos fociban "utazott", mindössze 200 forintos téttel kaszált 132 ezer forintot. A liverpooli derbi és a Manchester United győztes kupameccsének eredményét is eltalálta, melléjük pedig két olasz bajnoki helyes végkimenetelét tette a tippelő.

Harmadik heti bivalyszelvényünk tulajdonosa ugyancsak négy meccsre tippelt helyesen, a sevillai városi rangadó mellett három portugál bajnoki szerepelt még kötésben, és mindhárom találkozón ült "a mindkét csapat szerez gólt" fogadási kategória. 1000 forintból nyert így 620.185 forintot a játékos!

Szeretnél felkerülni a jövő heti listára? Fogadj te is a Tippmixpro-n!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz