A holland bajnok ifjú magyarja ott lehet a Nou Campban a Bajnokok Ligája-nyitányon

A PSV 19 éves középpályását, Kun Bertalant benevezték a csapat BL-keretébe, így akár szóhoz is juthat valamelyik csoportmeccsen.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 11., kedd 11:22
A PSV 19 éves középpályását, Kun Bertalant benevezték a csapat BL-keretébe, így akár szóhoz is juthat valamelyik csoportmeccsen.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 11., kedd 11:22

Kun Bertalan 2011 óta él Eindhovenben, s játszik a PSV-ben, de a FIFA előírásai miatt csak 2015-től írtak alá vele szerződést. Azóta a középpályás végigjárta a szamárlétrát, az U17-es, U19-es csapatban is folyamatosan játszott, majd a PSV második számú csapatának számító U21-es gárdába is bekerült. A felnőtt csapatban még nem szerepelt. Tavaly decemberben a csakfoci.hu hosszabb interjút készített vele.

Ennek ellenére a holland bajnok PSV benevezte őt a Bajnokok Ligája keretbe. Az úgynevezett B listán szerepel a neve, melyre az 1995. január 1-je után született játékosokat szokták beírni a klubok.

Csak azokat lehet itt szerepeltetni, akik két éve az egyesület alkalmazásában állnak, s Kunra érvényes ez a kitétel.

A 19 éves Kun tavaly súlyos sérülést szenvedett, de felépült belőle, így – bár túl sok esély nincs rá – akár a PSV valamelyik Bajnokok Ligája-mérkőzésén is szóhoz juthat.

Az eindhoveniek a Tottenhammel, az Internazionaléval és a Barcelonával kerültek egy csoportba, jövő kedden kezdenek a Nou Campban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz