Újabb klubedző fakadt ki a válogatott meccsek miatt

José Mourinho és Thomas Doll után az Everton szakvezetője sem rejtette véka alá a véleményét, és élesen kritizálta az ír válogatott orvosi stábját, részben pedig saját játékosát is felelősségre vonta egy sérülés miatt.
Csakfoci Admin 2017. március 31., péntek 16:57
José Mourinho és Thomas Doll után az Everton szakvezetője sem rejtette véka alá a véleményét, és élesen kritizálta az ír válogatott orvosi stábját, részben pedig saját játékosát is felelősségre vonta egy sérülés miatt.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. március 31., péntek 16:57

A héten harmadikként, José Mourinho és Thomas Doll után az Everton menedzsere, a holland Ronald Koeman is felemelte a szavát az ellen, ahogy a válogatottnál egy játékos sérülését kezelték.

A liverpool klub az ír James McCarthy-t veszítette el a nemzeti csapatnál összeszedett sérülése miatt, így a középpályás a hétvégi városi derbin sem léphet pályára. A klub előre szólt a Martin O’Neill vezette válogatott stábnak a játékos kisebb sérüléséről, kérve, hogy óvatosan járjanak el vele és ha lehet, ne játszassák, de mégis pályára küldték volna a Wales elleni vb-selejtezőn, ám McCarthy már a bemelegítés során megsérült.

 

Koeman a válogatott stábját és magát a játékost is okolta a történtek miatt.

- Az ír válogatott orvosi stábjának azt kellett volna mondania, hogy nagy a kockázata James pályára lépésének. Ehelyett rábízták a döntést a játékosra, aki pedig azt állította, hogy kész a játékra. Szerintem a szövetségi kapitány nem védte meg kellőképpen ebben a helyzetben, mindössze két napnyi edzést követően hagyta volna pályára lépni a sérülését követően, pedig legalább egy hét kellett volna a teljes felépüléséhez. Beszéltem Jamesszel is, neki is vállalnia kell ebben a felelősségét – dühöngött az egykori Eb- és BEK-győztes.

Neked ajánljuk
Átigazolások
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Légiósok
Szalai Attila
A török Fenerbahçe vezetősége új szerződés aláírására készül a csapat magyar védőjével.
Tovább az összes átigazoláshoz