Szörnyű hír: Életmentő műtétet hajtottak végre Sir Alex Fergusonon

Agyvérzést kapott és sürgősségi műtétet hajtottak végre Sir Alex Fergusonon, a Manchester United korábbi legendás menedzserén.
Dudás Gábor 2018. május 5., szombat 21:51
Agyvérzést kapott és sürgősségi műtétet hajtottak végre Sir Alex Fergusonon, a Manchester United korábbi legendás menedzserén.
Szerző: Dudás Gábor 2018. május 5., szombat 21:51

A 76 éves skót szakemberen sürgősségi műtétet hajtottak végre. A klub közleménye szerint jól van, jelenleg intenzív osztályon kezelik, hogy "optimalizálják" a felépülését.

"Sir Alex Ferguson egy sürgősségi beavatkozáson esett át agyvérzés miatt. A műtét jól sikerült, de a következő időszakban az intenzív osztályon marad, hogy optimális legyen a felépülése. A családja mindenkit arra kér, hogy tartsa tiszteletben a privát szférájukat" - olvasható az MU kommünikéjében.

Sir Alex Ferguson 2013 nyarán, több mint 26 év után távozott posztjáról, a Vörös Ördögökkel 38 trófeát nyert.

Az angliai beszámolók szerint a skót edzőikon még pénteken lett rosszul, előbb a macclesfield-i, majd a salfordi kórházba szállították. A súlyos állapotban lévő legendát meg is kellett műteni. Fia, Darren, a harmadosztályú Doncaster Rovers menedzsere ki is hagyta csapata szombati, Wigan elleni bajnokiját, hogy édesapjával lehessen. (MTI / csakfoci.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz