"Nem lennének többé barátaim" - Giggs kemény szavai a Liverpoolról

Keményen fogalmazott a korábbi walesi játékos.
admin 2016. október 11., kedd 20:07
Keményen fogalmazott a korábbi walesi játékos.
Szerző: admin 2016. október 11., kedd 20:07

 

Jövő héten rendezik a Liverpool–Manchester United rangadót a Premier League-ben, ennek kapcsán kérdezték meg a manchesteriek legendájától, Ryan Giggstől,, hogy milyen tapasztalatai vannak a két klub között fennálló ellenszenvről.

- Hétéves voltam, amikor Cardiffból Salfordba költöztünk. Olyan környezetben nőttem fel, amelyben napról napra tapasztaltam, szinte sulykolta belém a helyzet, hogy ne kedveljem a liverpooli embereket. A salfordi klub labdarúgójaként játszottam a Sefton, a Liverpool, a Bootle ellen, és nagy volt a rivalizálás.

Ennek tükrében nem meglepő, hogy a Manchester United legendája egyértelmű választ adott arra a kérdésre, hogy lenne-e valaha a Liverpool edzője.

 - Nem. És ez nem tiszteletlenség feléjük, egyszerűen csak így érzem. Ha megtenném, nem lennének többé barátaim. A Liverpool mindig a legnagyobb rivális volt a számomra. A játékosai mindent megnyertek, ők voltak a csapat, amelyet le kellett győzni.

Fantasztikus klub, de a rivalizálás túlságosan nagy ahhoz, hogy náluk a felnőttcsapatnál legyek menedzser. Biztos vagyok benne, hogy Steven Gerrard is hasonlóan vélekedik a Manchester Unitedről.

Van még egy jelentős tényező, ami a walesi játékost a Manchester United felé vitte.

- A nagymamám belém sulykolta, hogy United-szurkoló vagyok. Kedvelte a Busby-bébiket, George Bestet és a többieket. A nagyi volt az erő, amely arra késztetett, hogy az MU-nak szurkoljak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz