Kiderült, melyik klubcsapatnak szurkol Észak-Korea diktátora

És észak-koreai játékosok igazolhatnak majd a Premier League-be – állítja egy lap.
Dudás Gábor 2017. szeptember 13., szerda 7:27
És észak-koreai játékosok igazolhatnak majd a Premier League-be – állítja egy lap.
Szerző: Dudás Gábor 2017. szeptember 13., szerda 7:27

A brit SunSport egy olasz szenátor, nevezetesen a Kim Dzsong-unnal állítólag jó viszonyt ápoló Antonio Razzi nyilatkozatára hivatkozva írja azt, hogy az észak-koreai diktátor lelkes rajongója a Manchester Unitednek, de úgy általában a labdarúgásnak is, így soha nem mulasztja el megtekinteni a legnagyobb tornákat és mérkőzéseket.

A lap szerint az is kiderült, hogy Kim Dzsong-un terve az, hogy hamarosan több észak-koreai játékos Premier League-be igazolását is előkészítse, és már csak idő kérdése, mikor érkezik meg az első "fecske" az angol elitligába a világtól kissé elzárt országból.

A "tréfás kedvében" lévő szerző még arról is készített egy montázst, milyen messzire kellene ellőnie rakétáival a mostanság kísérleti atomrobbantásokkal fenyegetőző politikusnak, ha az MU legnagyobb riválisaira akarnak tüzelni...

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz