C. Ronaldo újra belerúgott az edzőjébe: "Direkt csinálta, provokálni akart" - az MU válaszra készül

Cristiano Ronaldo megbánta, hogy idő előtt távozott labdarúgócsapata, a Manchester United Tottenham Hotspur elleni bajnoki mérkőzéséről, de kiemelte, azért tette, mert úgy érezte, Eric ten Hag vezetőedző provokálta őt.
Dudás Gábor 2022. november 18., péntek 14:22
Cristiano Ronaldo megbánta, hogy idő előtt távozott labdarúgócsapata, a Manchester United Tottenham Hotspur elleni bajnoki mérkőzéséről, de kiemelte, azért tette, mert úgy érezte, Eric ten Hag vezetőedző provokálta őt.
Szerző: Dudás Gábor 2022. november 18., péntek 14:22

Az ötszörös aranylabdás portugál sztár a már előzetesen is nagy port kavart televíziós interjújának második, csütörtöki részében arról beszélt, a holland szakember szándékosan bánt vele tiszteletlenül, amikor az utolsó percekben pályára akarta küldeni a 2-0-ra megnyert rangadón.

- Néhány héttel korábban a Manchester City elleni 6-3-as vereség alkalmával azt mondta, a pályafutásom iránti tiszteletből nem cserélt be, majd ezt követően három percre be akar küldeni? Ennek semmi értelme - fogalmazott a támadó, aki - miután megtagadta, hogy beálljon - a lefújás előtt távozott a kispadról. Ten Hag a következő, Chelsea elleni mérkőzésen ezért a keretbe se nevezte Ronaldót.

Azt gondolom, hogy direkt csinálta, provokálni akart nemcsak akkor, hanem már korábban is. Nem adja meg nekem azt a tiszteletet, amit megérdemelnék. Valószínűleg ez volt az ok, amiért otthagytam a Tottenham elleni összecsapást, amit őszintén megvallva bánok.

De az, hogy edző három percet ad nekem, számomra elfogadhatatlan. Nem ilyen típusú játékos vagyok, tudom, mit tudok adni a csapataimnak - nyilatkozott Ronaldo, aki korábban úgy fogalmazott: a Manchester Unitednél elárulták őt.

A klub pénteken közleményben jelezte, "megteszi a megfelelő lépéseket", hogy válaszoljon az interjúra, amíg azonban az állásfoglalás megszületik, nem kommentálja a beszélgetést.

Ronaldo jelenleg a portugál válogatottal a vasárnap rajtoló katari világbajnokságra készül. (MTI)

Olvastad már?
Katar 2022: Az aranyhajó, a konténer és a sivatagi gyémánt - a foci-vb stadionjai képeken és videókon
4 város, 8 stadion, 64 mérkőzés, 1 végső győztes - a vasárnap rajtoló katari labdarúgó-világbajnokság helyszínei, fotókkal és érdekességekkel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz