Kiakadtak a szurkolók: Duchatelet úgy adná el a klubját, ahogy senki sem gondolta

A Charlton Athleticet vezető üzletember a másod-, harmad- és negyedosztályt működtető szervezetnek, az English Football League-nek adná el a klubját, ez pedig ismét kiverte a biztosítékot a drukkereknél.
Nyikes Zoltán 2019. március 1., péntek 11:32
A Charlton Athleticet vezető üzletember a másod-, harmad- és negyedosztályt működtető szervezetnek, az English Football League-nek adná el a klubját, ez pedig ismét kiverte a biztosítékot a drukkereknél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 1., péntek 11:32

Továbbra is keresi a különféle lehetőségeket Roland Duchatelet, hogy eladja klubját, a jelenleg az angol harmadosztályú Charlton Athleticet.

Az Újpest-tulajdonos, Roderick Duchatelet édesapja korábban élete egyik legnagyobb hibájának nevezte, hogy befektetett az angol fociba, a szurkolók pedig annyira utálják őt, hogy három éve nem ment ki csapatan egyetlen mérkőzésére sem, sőt, a fanatikusok egy része vasárnapról hétfőre virradó éjszaka Sint-Truiden városában megrongálta Roland Duchatelet több ingatlanját és obszcén üzeneteket hagytak neki.

A napokban szurkolói fórumot tartottak a Charltonnál, ahol Duchatelet jobbkeze, Lieven De Turck vett részt és újabb információkat árult el arról, hogy a tulajdonosnak milyen tervei vannak. De Turck kíváncsi volt, mi a drukkerek véleménye arról, hogy Duchatelet felajánlotta a klubot igyen az angol másod-, harmad- és negyedosztályt működtető szervezetnek, az English Football League-nek (EFL), a stadiont azonban megtartaná és bérbe adná a ligának – írja a londonnewsonline.co.uk.

A szurkolóknak azonban finoman szólva sem tetszett ez az ötlet, a fórumon egyhangúlag elutasították a javaslatot és azt kérték, hogy Roland Duchatelet csökkentse a kért árat, hogy könnyebben eladják a klubot.

A Charlton tulajdonosa egyébként a TalkSportnak elárulta, hogy a klubtól hajlandó ingyen is megválni, ha az új tulajdonos megveszi az ingatlanokat és a birtokokat, amelyek a klub tulajdonában állnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz