Késsel támadtak a betörők az angol foci egyik legnagyobb csillagára

Két férfi saját lakásában támadt késsel a Tottenham Hotspur és az angol válogatott 24 éves középpályására, Dele Allira.
Dudás Gábor 2020. május 14., csütörtök 15:33
Két férfi saját lakásában támadt késsel a Tottenham Hotspur és az angol válogatott 24 éves középpályására, Dele Allira.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 14., csütörtök 15:33

Késsel felfegyverzett támadók rabolták ki Dele Alli, a Tottenham Hotspur angol válogatott futballistájának londoni házát szerda hajnalban. A házban tartózkodott Alli testvére is, mindketten könnyebben sérültek meg a támadásban, a betörők kést szegeztek a játékosnak, majd arcon ütötték. Több százezer fontnyi készpénzt, valamint ékszereket és karórákat vittek el Allitól.

"Köszönjük az üzeneteket és a támogatást. Szörnyű élményen estünk át, de már jól vagyunk" - írta Twitter-oldalán Dele Alli.

Márciusban Dele Alli csapattársához, Jan Vertonghen is betörtek, mialatt a Tottenham focistája Lipcsében játszott Bajnokok Ligája-meccset. A 118-szoros belga válogatott védő hampsteadi házába négy maszkos férfi hatolt be pont, amikor a meccs kezdődött. Vertonghen felesége és két gyereke is a otthon volt.

Azt megelőzően a Crystal Palace francia játékosának, Mamadou Sakhónak a wimbledoni lakását rabolták ki. Tavaly júliusban pedig az Arsenal két játékosára, Mesut Özilre és Sead Kolašinacra támadtak késsel az utcán, nem messze Vertonghen otthonától. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Távozó
Távozott a DVSC-től Stefan Loncar. A 28 éves montenegrói középpályás 2023 januárjában érkezett a Lokihoz, az elmúlt másfél évben 48 NB I-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára. (dvsc.hu)
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Tovább az összes átigazoláshoz