Hihetetlen sztori: A válogatott játékos debütálásán 6 millió forintot nyert a nagypapa

Trevor Burlingham négy évvel ezelőtt 500 fontot tett fel arra, hogy unokája még 26 éves kora előtt bemutatkozik az angol válogatottban.
Csakfoci Admin 2018. március 29., csütörtök 14:23
Trevor Burlingham négy évvel ezelőtt 500 fontot tett fel arra, hogy unokája még 26 éves kora előtt bemutatkozik az angol válogatottban.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. március 29., csütörtök 14:23

Lewis Cook az Olaszország elleni barátságos mérkőzés 71. percében debütált az angol felnőtt válogatottban.

A The Telegraph információja szerint a 21 éves középpályás nagypapája nem csak egy élményt nyert unokája pályára lépésével, hanem közel 6 millió forintot (17 ezer font) is. Trevor Burlingham még 2014-ben, Cook tizennyolcadik születésnapja előtt tett fel 500 fontot (178 ezer forintot) arra, hogy unokája a huszonhatodik születésnapja előtt bemutatkozik az háromoroszlánosok felnőtt csapatában. Valószínűleg arra még ő sem számíthatott, hogy ennyire hamar bekövetkezik a remélt esemény.

 

Amikor igazán hiszel valakiben. ❤️

csakfoci.hu (@csakfoci) által megosztott bejegyzés,

Lewis Cook egyébként végigjárta a korosztályos válogatottakat is, az U17-es együttessel Európa-bajnokságot, míg az U20 válogatottal világbajnokságot nyert. A 21 éves játékos a 2017/18-as szezonban 23 mérkőzésen lépett pályára a Premier Leagueben szereplő Bournemouth együttesében.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz