Ha létezne Aranylabda a tulajdonosoknak, ő megkapná: 500 szurkolót visz el nyaralni családostul a klubvezető

Acun Ilicali, az angol másodosztályú Hull City tulajdonosa elárulta, hogy ötszáz szurkolót visz nyaralni Törökországba a nyáron.
Dudás Gábor 2022. április 8., péntek 13:38
Acun Ilicali, az angol másodosztályú Hull City tulajdonosa elárulta, hogy ötszáz szurkolót visz nyaralni Törökországba a nyáron.
Szerző: Dudás Gábor 2022. április 8., péntek 13:38

Acun Ilicali, a Tigrisek extravagáns elnök-tulajdonosa elárulta, hogy a Hull City szurkolóinak egy kiválasztott csoportját, illetve családjukat egy all inclusive utazásra küldik egy ötcsillagos antalyai üdülőhelyre. Az esemény házigazdája maga a klubtulajdonos lesz, aki üzletemberként, televíziós producerként és médiaszemélyiségként tett szert jelentős vagyonra.

Az utazás teljes részleteit a következő napokban erősítik meg, a résztvevők névsorát a jelentkezők között sorsolással döntik majd el.

Ilicali, aki januárban vette át a Cityt az egyiptomi Allam-családtól, azt is elárulta, hogy a nagy török sörmárkával, az Efesszel is tárgyalásokat folytat egy szponzori szerződésről, összesen pedig három nagy céget szeretne bevonni, hogy segítsen népszerűsíteni a futballklubot Európa-szerte.

A Hull City jelenleg a 20. pozíciót foglalja el a Championship tabelláján, biztonságos távolságra állva a már kiesőzónás csapatoktól.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz