A Chelsea megbüntette az ellenszegülő Kepát – itt a hivatalos szankció

A londoni klub hétfő éjszaka a hivatalos oldalán közölte, hogy milyen döntést hozott a lecserélését megtagadó spanyol kapusával kapcsolatban.
Nyikes Zoltán 2019. február 26., kedd 8:51
A londoni klub hétfő éjszaka a hivatalos oldalán közölte, hogy milyen döntést hozott a lecserélését megtagadó spanyol kapusával kapcsolatban.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 26., kedd 8:51

Ahogyan arról vasárnap este a csakfoci.hu is beszámolt, a Chelsea kapusa, Kepa Arrizabalaga vitte el a show-t a Manchester City elleni Angol Ligakupa-döntő 119. percében, amikor Maurizio Sarri tréner le akarta cserélni, miután a ráadásban kétszer is ápolást kért görcsölő lába miatt. A cserekapus, Willy Caballero már ott is állt a partvonal mellett bevetésre készen, Kepa azonban nem akarta elhagyni a játékteret.

Végül már mindenki játékostárs, edző, másodedző kérlelte, hogy hajtsa végre a cserére vonatkozó utasítást, de ő ellenállt, Sarri pedig mérgében tombolt a kispadnál. Az üggyel kapcsolatban azóta már a tréner és a játékos is furcsa magyarázattal állt elő, hétfő éjszaka pedig a klub hivatalos állásfoglalása is napvilágot látott.

Ennek értelmében a Chelsea jelezte, hogy spanyol kapusa egy heti bérét köteles befizetni büntetésként, ezt a pénzt a klub a saját jótékonysági alapítványának ajánlja fel. 

Angol sajtóinformációk szerint ez az összeg, azaz Kepa heti fizetése körülbelül 190 ezer font – nagyjából 70 millió forint – lehet.

Szerinted súlyosabb büntetést érdemelt volna? Szavazz!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz