A válogatott támadó debütált új csapatában: "Csiszolatlan gyémántra bukkantunk" – kemény munka vár rá

A Hull City vezetőedzője szerint Balogh Norbertben csiszolatlan gyémántra akadtak. Grant McCann szerint a válogatott támadóban hatalmas potenciál rejlik, és az elkövetkező hetekben keményen fognak dolgozni vele.
Csakfoci Admin 2019. szeptember 16., hétfő 16:06
A Hull City vezetőedzője szerint Balogh Norbertben csiszolatlan gyémántra akadtak. Grant McCann szerint a válogatott támadóban hatalmas potenciál rejlik, és az elkövetkező hetekben keményen fognak dolgozni vele.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. szeptember 16., hétfő 16:06

Szombaton délután hivatalosan is aláírta a szerződését Balogh Norbert az angol másodosztályú szereplő Hull Citynél, ahol egy évre kötelezte el magát, kontraktusa pedig tartalmaz egy további opciós idényt is. A 23 éves támadó szerződtetése sokáig kétséges volt, hiszen Grant McCan vezetőedzőnek fenntartásai voltak a játékos erőnléti állapotával kapcsolatban, valamint szemügyre vette azt is, mennyire illik bele az általa elképzelt játékstílusba.

A belfasti tréner szerint "csiszolatlan gyémántra" bukkantak a 2-szeres magyar válogatott csatár személyében.

Körülbelül egy hete készül velünk és lenyűgözött minket – kezdte Grant McCann a hullcitytigers.com-nak – Látható, hogy képes valami mást hozni és a támadóposzt bármelyikén bevethető. Nagyon jól bánik a labdával, el tud szakadni az emberétől, és kapura fordulni. Rendkívül magas és képes játszani a bal és a jobb oldalon is.

Balogh hétfőn kora délután a Hull City U23-as csapatában egy félidőt játszott a QPR ellen. Edzője szerint jelenleg nincs olyan erőnléti állapotban, hogy kezdőként kapjon lehetőséget, így a következő hetekben ezen fognak dolgozni nála.

Nagyon örülök, hogy ide tudtuk hozni úgy, hogy szabadon igazolható volt. Négy-öt hétre szüksége van ahhoz, hogy felvegye a ritmust,

de keményen fogunk dolgozni vele, hogy még ennél is gyorsabban játsszon.

Türelmesek leszünk vele szemben, mert még nem áll készen, hogy kezdőként pályára lépjen. Balogh hajlandóságot mutat arra, hogy tanuljon és ez jó dolog tőle. Hatalmas potenciál rejlik benne és a Palermónál balszerencsés volt, hiszen a klub szétesett, és csapat nélkül találta magát. Úgy érezzük, csiszolatlan gyémántra bukkantunk, akit tökéletesítenünk kell – fogalmazott a szakember.

A Championshipben szereplő együttes egy győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel kezdte az új szezont, így jelenleg a 20. helyen áll a tabellán.

Olvastad már?
Légiósok: Angol csapat szerződtette a válogatott támadót – hivatalos
Az angol másodosztályú Hull City szombaton délután hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Balogh Norbertet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz