A TV is közvetíti az Újpesttel is kapcsolatban álló Duchatelet elleni tüntetést

1000 kilométert utazik többszáz szurkoló.
Dudás Gábor 2017. március 2., csütörtök 13:35
1000 kilométert utazik többszáz szurkoló.
Szerző: Dudás Gábor 2017. március 2., csütörtök 13:35

Mint arról korábban már beszámoltunk, az angol Charlton drukkerei az eddigi legnagyobb demonstrációjukra készülnek, méghozzá nem is Angliában, hanem a célpont, azaz a tulajdonos, Roland Duchatelet szülővárosában, a Londontól mintegy 1000 kilométerre lévő, belgiumi Sint-Truidenben. Mint ismeretes, a szimpatizánsok hosszú hónapok óta elégedetlenek az üzletember klubvezetési metódusaival, az átigazolási politikájával és persze azzal is, hogy az Athletic immáron csak az angol harmadosztály tagja. 

A március 4-i tüntetést abból az 50 ezer fontos, azaz mintegy 18 millió forintos alapból fogják finanszírozni, amelyet a szurkolók dobtak össze, kimondottan a tulajdonos elleni demonstrációkra.

Az eseményen részt vesz majd a CARD (Koalíció Roland Duchatelet ellen), a Belgium 20 nevű csoport, sőt, a WAR (Nők a rezsim ellen) nevet viselő formáció is, azaz már női tagozata is van az Újpesttel is kapcsolatban lévő Duchatelet (fia, Roderick a lilák tulajdonosa) elleni "forradalomnak".

Sőt, mint kiderült, már a TV figyelmét is felhívta az esemény, az egyik angol regionális csatorna már jelezte, hogy beszámol a történtekről, valamint a Sint-Truiden drukkerei is szép számban jelen lesznek majd, többszázra is rúghat a demonstrálók létszáma – írja a London News Online. Az angol szurkolók busszal utaznak majd el Belgiumba, több jármű is megtelt már a jelentkezőkkel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz