Anglia után a portugál élvonalban kaphat munkát a korábbi Vidi-edző: "Nagy potenciál rejlik a csapatban"

José Gomes egy hónappal a Reading kispadjáról történő menesztése után kaphat újra állást, ezúttal ismét a portugál első osztályban tűnik majd fel.
Csakfoci Admin 2019. november 13., szerda 18:45
José Gomes egy hónappal a Reading kispadjáról történő menesztése után kaphat újra állást, ezúttal ismét a portugál első osztályban tűnik majd fel.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 13., szerda 18:45

A portugál A Bola jelezte először, hogy a korábban a Videotonnál is megforduló José Gomes veheti át a helyi első osztály 14. helyén, a kieső zónától 3 pontra álló Maritimo csapatának irányítását. Az értesülést később több angol lap is átvette, Gomes pedig a Játékosmegfigyelők Világkonferenciáján adott nyilatkozatában meg is erősítette a pletykát.

- Ma (szerdán) születhet meg a végleges döntés. - kezdte a 49 éves szakember. - Örömmel képviselném a Maritimót és térnék vissza Portugáliába. A bajnokság erős, és a csapatokban nagy potenciál rejlik, ez alól a Maritimo sem kivétel. Ha egyezségre jutunk, onnantól azon leszek, hogy még egy csapat legyen Portugáliában, amelyik szórakoztató futballt játszik.

José Gomes először vállalt vezetőedzői megbízatást hazájától távol, amikor 2013 januárjában rábólintott a Videoton ajánlatára. A székesfehérvári csapattal az OTP Bank Ligában 2., majd 4. helyezést ért el, majd megfordult Szaúd-Arábiában, Kuvaitban, a portugál Rio Avénál, legutóbb pedig az angol másodosztályú Readingben kapott szerepet, ahonnan októberben menesztették.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz