Fotó: thesun.co.uk

Agyvérzést kapott és intenzív osztályra került Van der Sar

Mentőhelikopterrel szállították az intenzív osztályra, de a legutolsó hírek szerint az állapota stabil.
Nyikes Zoltán 2023. július 7., péntek 18:45
Fotó: thesun.co.uk
Mentőhelikopterrel szállították az intenzív osztályra, de a legutolsó hírek szerint az állapota stabil.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 7., péntek 18:45

Az Ajax az elmúlt órákban arról értesült, hogy a korábbi holland válogatott kapust és az amszterdami klub év elején lemondott ügyvezetőjét, Edwin Van der Sart egy horvátországi kórház intenzív osztályán kezelik, miután az ottani nyaralása közben agyvérzést kapott.

Holland sajtóértesülések szerint mentőhelikopterrel szállították kórházba a korábbi világklasszis játékost. A Telegraaf kiemeli, az első 24 óra kulcsfontosságú az ilyen esetekben, de jelenleg stabil Van der Sar állapota.

A portál azt is megemlíti, hogy sajnálatos módon ez már a második ilyen eset Van der Sar családjában, Közel 14 évvel ezelőtt, 2009 decemberében ugyanis felesége, Annemarie is agyvérzést kapott. Ez abban az időszakban történt, amikor Van der Sar a Manchester United kapusa volt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz