Fotó: football24.ua

A Viditől nyáron távozott szélső a legnagyobb csalódások között az új bajnokságában: "Nem ér fel erre a szintre"

Az egyik ukrán lap szomorúnak írja le Ivan Petrjak jelenlegi helyzetét, aki még akkor sem került be a kezdőbe, amikor a posztriválisai lesérültek.
Nyikes Zoltán 2022. december 9., péntek 13:43
Fotó: football24.ua
Az egyik ukrán lap szomorúnak írja le Ivan Petrjak jelenlegi helyzetét, aki még akkor sem került be a kezdőbe, amikor a posztriválisai lesérültek.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. december 9., péntek 13:43

Az ukrán tribuna.com összeszedte azokat a játékosokat, akik a legnagyobb csalódást jelentették a bajnokság első felében. A portál megjegyezte, hogy nem feltétlenül csak azokat választották ki, akik szubjektív megítélés szerint a legrosszabbak voltak az egyes csapatokban, hanem azokat is, akik a képességeik szerint sokkal jobban is teljesíthettek volna, de nem feleltek meg az elvásároknak.

A listán helyet kapott a Ferencváros és a Fehérvár korábbi légiósa, Ivan Petrjak is, aki a nyáron tért vissza a Viditől a nevelőegyesületéhez.

– Petryak története elég szomorú – abban a reményben tért vissza a Sahtarhoz, hogy a Bajnokok Ligájában bizonyíthasson, de kiderült, hogy nem ér fel erre a szintre. Az egykori ferencvárosi szélső előbb Zubkovval és Shveddel szemben veszítette el a versenyt a posztján, majd a sérülések ellenére sem kezdett – Jovicevic vezetőedző úgy döntött, hogy ideiglenesen Bondarenkót használja a szélen – írja a 28 éves játékosról az ukrán lap.

Petrjak a mostani idényben 11 bajnokin csupán 369 percet játszott, mérlege egy gólpassz.

Olvastad már?
Juhász Roland a kritizáló Husztiról: "Ami a szívén, az a száján, engem ez nem zavar" - az igazolásokról és Zivzivadze jövőjéről is beszélt
Juhász Roland a kritikáit nyíltan megfogalmazó Huszti Szabolcsról, a MOL Fehérvár legfontosabb hiányposztjáról, Szappanos Péterről, Budu Zivzivadzéről és Loic Negóról is beszélt a klub sajtóeseményén.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz