A Szpartak Moszkva "Máté Csabája" csúnyán arcul csapta és faképnél hagyta Stankovicot: "Leszek én még Szpartak-edző, ez 100%"

A Szpartak terve az volt, hogy az elmúlt időszakban átmenetileg irányító Vladimir Sliskovic másodedzőként csatlakozik Dejan Stankovic stábjához, ám a bosnyák tréner nem akart a szerb edzővel dolgozni.
Csakfoci.hu 2024. május 30., csütörtök 15:31
A Szpartak terve az volt, hogy az elmúlt időszakban átmenetileg irányító Vladimir Sliskovic másodedzőként csatlakozik Dejan Stankovic stábjához, ám a bosnyák tréner nem akart a szerb edzővel dolgozni.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 30., csütörtök 15:31

Máris kapott egy csúnya arcul csapást a Ferencvárostól távozó és váratlanul a Szpartak Moszkvához igazoló Dejan Stankovic Moszkvában. Az orosz klubot a bajnokság hajrájában Vladimir Sliskovic irányította, ráadásul igen eredményesen: az élvonalban veretlen is maradt, hat meccsen négyszer győzött, kétszer ikszelt, az Orosz Kupában egy-egy győzelem, döntetlen és vereség volt a mérlege. Áprilisban őt is választották a teljes orosz bajnokság legjobb edzőjének.

Sliskovic azonban egyértelműen csak átmeneti megoldás volt a Szpartaknál, amely Stankovicot nevezte ki vezetőedzőnek, és azt tervezte, hogy a bosnyák tréner visszatér segítőként a szerb szakember stábjába. Sliskovic azonban nem akart tagja lenni Stankovic edzői csapatának, és maga kérte, hogy távozhasson - erről a RIA Novosti hírügynökség számolt be.

Távozom, de egyszer persze újra a Szpartak vezetőedzője akarok majd lenni. És 100 százalék, hogy az is leszek

- szúrt oda búcsúzóul Stankovicnak a 41 éves Sliskovic, aki 2022 júniusa óta dolgozott a moszkvai együttesnél.

Olvastad már?
Az Újpest támaszthatja fel a váci focit - így működhet együtt a két klub
A cél, hogy a Vác előbb az NB III-ba, majd az NB II-be jusson - immáron újpesti segítséggel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz