Büntetés: A Sparta Praha két játékosát a női csapathoz irányították

Cseh bajnokin sértették meg a szebbik nemet.
Csakfoci Admin 2016. október 5., szerda 5:00
Cseh bajnokin sértették meg a szebbik nemet.
Szerző: Csakfoci Admin 2016. október 5., szerda 5:00

A klub női csapatával kell edzenie a Sparta Praha két futballistájának, mert sértő megjegyzést tettek egy női partjelzőre, írja az MTI.

A Sparta vasárnap 3-3-as döntetlent játszott a Zbrojovka Brno otthonában a cseh bajnokság kilencedik fordulójában. A prágaiak Lucie Ratajová partjelzőt hibáztatták, amiért a hazaiak egyenlítése előtt nem intett lest. Tomas Koubek kapus, és Lukas Vacha középpályás is azt mondta, hogy: „A nőknek a konyhában a helyük, nem férfiak mérkőzésén játékvezetőként".

Adam Kotalik a klub alelnöke elmondta, hogy:

- A két futballistának több napig a klub női csapatának edzéseit kell látogatnia, hogy a saját szemükkel meggyőződjenek róla, a nők rendkívül értékesek a konyhán kívül is.

Miroslav Pelta, a Cseh Labdarúgó Szövetség elnöke teljesen elfogadhatatlannak nevezte a játékosok nyilatkozatát. Koubek és Vacha bocsánatot kért megjegyzéséért.

- Közvetlenül a meccs után mondtam valamit, amit már megbántam, szeretnék elnézést kérni minden nőtől" – írta közösségi oldalán Koubek.

Címkék: #nemzetközi foci
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz