A magyar válogatott támadója újabb lépéssel került közelebb a klubváltáshoz - 15 millió eurót adnának érte

A Lazio sportigazgatója már a Freiburggal is tárgyalt Sallai Roland megszerzéséről. A hírek szerint 14-15 millió euró lehet a játékos vételára.
Budai László 2023. március 13., hétfő 16:23
A Lazio sportigazgatója már a Freiburggal is tárgyalt Sallai Roland megszerzéséről. A hírek szerint 14-15 millió euró lehet a játékos vételára.
Szerző: Budai László 2023. március 13., hétfő 16:23

Előzetes megállapodást köthetett a Lazio sportigazgatója, Igli Tare a Freiburggal Sallai Roland ügyében - írja a Calcio Mercato, a hírt a Hungarian Football Xtra Twitter-oldala szúrta ki. Az olasz lap úgy tudja, hogy a római klub körülbelül 14-15 millió eurót is megadna a magyar válogatott támadóért. 

Amint arról néhány napja beszámoltunk, Sallai nyitott lenne egy nyári klubváltásra, és legutóbbi, a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában azt is elismerte, hogy tud a Lazio érdeklődéséről.

A Serie A-klub mellett a Sevilla is szívesen szerződtetné a Freiburg játékosát, míg korábban a Fiorentina is figyelte a futballistát.

Olvastad már?
Az olasz topklubok a fejüket fogják, hogy Szoboszlai környékén megjelent a Chelsea - sajtóhír
Olasz sajtóhírek szerint a Serie A-s csapatok nem örülnek annak, hogy Szoboszlait kiszemelte a Chelsea, ugyanis a londoniakkal esélyük sincs anyagilag versenybe szállni a magyar támadóért.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Mezőkövesd
Dino Besirovic
A matyóföldi klub kulcsjátékosát hazája egyik élklubja vinné el a nyáron helyi sajtóhírek szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz