A Liverpoolban robbantó Szoboszlai: "Én csak élvezem a játékot, meg fog jönni majd az első gólom is"

Az első hazai bajnokiján a mezőny legjobbjának megválasztott magyar középpályás élvezi a játékot a Liverpoolban és elégedett volt a sokáig tíz emberrel küzdő csapatával a Bournemouth elleni PL-meccset (3-1) követően.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 21., hétfő 9:00
Az első hazai bajnokiján a mezőny legjobbjának megválasztott magyar középpályás élvezi a játékot a Liverpoolban és elégedett volt a sokáig tíz emberrel küzdő csapatával a Bournemouth elleni PL-meccset (3-1) követően.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 21., hétfő 9:00

Mint ismeretes, Szoboszlai Dominik túl van a második fellépésén a Premier League-ben, és az első, az Anfielden lejátszott bajnokiján a mérkőzés legjobb játékosának választották meg.

A Bournemouth elleni, 3-1-re megnyert találkozót követően a Vörösök hivatalos honlapja készített interjút a 11-est is kiharcoló magyar válogatott középpályással.

- Azt hiszem, nem csak én, hanem mindenki megmutatta a saját és a csapat karakterét is a pályán. Nagyon jól reagáltunk a kapott gól után és a piros lap után is. Azt hiszem, ez nagyon fontos volt. Egyre jobban megismerjük egymást, és idővel ez még jobb és jobb lesz. (...) Az volt a legfontosabb, hogy ne essünk pánikba 1-0-s hátrányban, hogy tudjuk, még mindig van 90 percünk, hogy megváltoztassuk a meccs alakulását. Ez egy nagyon jó reakció volt a részünkről, és meg is szereztük a három pontot.

Ez a munkám (hogy a középpályáról támogassa a támadótrió játékát - a szerk.). Mindent megteszek a csapatért, mindent megteszek értük és mindent megteszek magamért. Ha valaki jobb helyzetben van, akkor neki játszom a labdát. Ha nem, akkor én is tudok lőni - és még többet is kell lőnöm. Én csak élvezem a játékot. Meg fog jönni majd az első gólom is. Idővel biztosan eljön. De számomra a legfontosabb az, hogy a csapat nyerjen. Nem számít, hogy ki lövi a gólokat.

Mindenkinek az volt a fejében, hogy 'Most Maccáért (a kiállított Alexis Mac Allister - a szerk.) és mindenkiért is küzdenünk kell'. Mert ha egyikünk nem fut, akkor nem kilencen vagyunk, hanem nyolcan. Meg kellett tennünk egymásért, a szurkolókért, magunkért, magamért, mindenkiért, hogy megszerezzük a három pontot. Nagyon jó volt a Liverpool játékosaként az Anfielden futballozni. Azóta vártam, hogy aláírtam. Végre eljött az idő. Remélhetőleg még ezerszer kifuthatok a pályára és játszhatok a csapatért. Nagyon fontos volt az első győzelem. A Chelsea ellen jól kezdtünk, majd gólt kaptunk, de elvittük az egyik pontot a Stamford Bridge-ről. Most, itthon nagyon fontos volt a három pont megszerzése - tette hozzá Szoboszlai a klubhonlapnak.

Olvastad már?
Kloppot lenyűgözte Szoboszlai hazai debütálása: "A jövőben gyakrabban fogjuk őt támadásban látni"
Jürgen Klopp szerint Szoboszlai Dominik általános teljesítménye nagyon-nagyon jó, amióta Liverpoolban játszik.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz