Fotó: skysports.com

A helyzeteket elhibázó Szoboszlait nem kímélik Angliában: "Elfogyott az ereje, teljesítménye megfakult, Klopp frusztrált volt miatta"

Az angol portálok többségénél 6-os osztályzatot kapott a Liverpool magyar játékosa a Manchester United elleni meccsen.
Nyikes Zoltán 2024. április 8., hétfő 10:42
Fotó: skysports.com
Az angol portálok többségénél 6-os osztályzatot kapott a Liverpool magyar játékosa a Manchester United elleni meccsen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. április 8., hétfő 10:42

Amint arról beszámoltunk, a Szoboszlai Dominik fémjelezte Liverpool 2-2-re végzett a Manchester United otthonában vasárnap délután. A magyar válogatott játékosnak kezdőként 66 perc jutott, az első játékrész elején pedig több jó lehetősége is akadt a gólszerzésre, ám előbb Onana védett nagyot, majd a kapáslövése fölé szállt, végül pedig a jobb alsó mellé helyezett - legfőképpen ezek sem kapott túl sok dicséretet honfitársunk a külföldi sajtóban.

thisisanfield.com - 6-os osztályzat

"Egy remek megindulásából adódott a meccs elején egy nagy helyzete, aminél Onana nagyot védett, majd a másodikat fölé, a harmadikat pedig mellé lőtte - a Vörösök legveszélyesebb játékosa volt az első tizenöt percben, de az egyikből legalább gólt kellett volna szereznie. Annak ellenére, hogy a második félidőben néhány igazán ígéretes megindulása volt mélyről, miután a United újra és újra teret ajándékozott neki, egyik sem végződött igazán tökéletes passzal vagy tiszta lehetőséggel, és a magyar játékos teljesítménye jelentősen megfakult."

Goal - 7

"Onana bravúrosan védte az egyik korai próbálkozását - az első 20 percben leadott négy lövése közül -, és Szalah számára is jó lehetőséget alakított ki, de a második félidő közepére elfogyott az ereje."

Liverpool.com - 6

"Az első félidőben kihagyott néhány jó lehetőséget, és többször került jó helyzetbe, amikor jobban kellett volna döntenie. Klopp láthatóan frusztrált volt, mert néhány alkalommal nem volt elég intenzív a visszafutásoknál. Az utolsó harmadban is határozottabbnak kellett volna lennie."

90min - 6

"A középpályás előtt folyamatosan jó lehetőségek adódtak, de nem tudta kihasználni őket."

Squawka - 6

"Nem kellett kétszer kérni tőle, hogy csatlakozzon a Liverpool támadásaihoz, a tőle megszokott box-to-box szerepkörben aktív volt, bár valószínűleg csalódott, hogy nem talált a hálóba."

Daily Mail - 5

"Három óriási esélyt hagyott ki a mérkőzés elején, és a későbbiekben a labdabirtoklásban tanúsított hanyagsága miatt biztosan bosszantotta Kloppot. Többet kell tennie, hogy az ehhez hasonló nagy meccseken átvegye az irányítást."

LiverpoolEcho - 6

"Már korán nagyot védett Onana az egyik lövésénél, de ezután is kihagyott egy jó gólszerzési lehetőséget. Védekezésben időnként hibázott."

iNews - 6

"Az első 20 percben mesterhármasra is megvolt az esélye - az elsőnél Onana nagyot védett -, de ezt követően is Mac Allisterrel együtt irányította a középpályát az első félidőben. A 65. percben lecserélték, bánhatja a kihagyott lehetőségeket."

Olvastad már?
Csertői odaszólt az oxizgató játékosainak: "Ez egy gyerekes játék, pedig férfias kellene, hogy legyen"
A kispestiek vezetőedzője a játékosait és a bírót is kritizálta, igaz, futballistáit egy tekintetben védelmébe is vette.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Tovább az összes átigazoláshoz