Fotó: fradi.hu

A Fradi nagy visszatérője: "Eleinte biztosan kevesebb lehetőség jut csak"

Május 1-je után játszott tétmeccset Tokmac Nguen, aki szépen lassan újra stabil tagja lenne a zöld-fehéreknek.
Budai László 2023. augusztus 10., csütörtök 13:51
Fotó: fradi.hu
Május 1-je után játszott tétmeccset Tokmac Nguen, aki szépen lassan újra stabil tagja lenne a zöld-fehéreknek.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 10., csütörtök 13:51

Több mint három hónap kihagyás után játszhatott ismét tétmeccset a Ferencváros ötszörös magyar bajnok támadója, Tokmac Nguen, aki a Fehérvár elleni, 5-3-as Fradi-sikerrel végződött mérkőzésen csereként szállt be. A 29 éves játékos a fradi.hu-nak beszélt a nemrég véget ért rehabilitációjáról.

- Nehéz időszak volt, ráadásul a gyógyulási szakasz féltávjánál volt egy kisebb komplikáció is. Ez viszont már a múlté, most már jól vagyok, a Fehérvár elleni mérkőzéssel végleg magam mögött hagytam a nehézségeket - mondta Tokmac, aki a Vidi elleni visszatérésére is kitért.

- Remek volt, már csak azért is, mert előtte valóban elég régen, még az előző szezonban, egy Újpest elleni derbin léphettem pályára. Azóta sok idő telt el, én pedig mindvégig csak abban bíztam, hogy hamar vissza tudok térni. Egy kicsit talán több időt vett igénybe a rehabilitációm, mint gondoltam, de sikerült, visszatértem!

Tokmac azt is elismerte, várhatóan nem alapemberként robban majd vissza a Fradiba.

Lépésről lépésre szeretnék haladni. Amikor számít rám a vezetőedző, itt vagyok, hogy segíthessek a csapatnak. Szeretném én is hozzátenni a magamét a Ferencváros sikereihez, igaz, eleinte biztosan kevesebb lehetőség jut csak, de azért dolgozom, hogy idővel újra stabil helyem legyen a csapatban.

Végezetül természetesen a csütörtöki, Hamrun Spartans elleni EKL-selejtezős odavágó is szóba került.

- Az első mérkőzést Máltán rendezik, a hazai pálya pedig előnyt jelenthet a Hamrunnak. Ellenfelünk bizonyára gólokat szeretne majd szerezni, hogy kedvező helyzetből várhassa a budapesti visszavágót. Mi ugyanakkor az elmúlt években rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a nemzetközi mérkőzésekről, ezúttal is azt várom, hogy mindenki 100 százalékot nyújtson.

Olvasd el Sigér Dáviddal készített friss interjúnkat

Olvastad már?
Fradi: “Ilyenkor azt mondják, elvagy ebben a langyos vízben, nem is akarsz igazán már focizni” - interjú Sigér Dáviddal a mellőzöttségről és a lelki megpróbáltatásokról
Sigér Dávid egy eddig nem ismert súlyos sérüléséről, a legnehezebb időszakokból való kijutásról, egy mellőzött játékos beszorított helyzetéről és a csapat játékába Máté Csaba segítségével visszaépülő rebrovi elemekről is beszélt a csakfoci.hu-nak adott interjújában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz