Fotó:

A Fradi és a Vidi korábbi edzője is ugyanannál a külföldi csapatnál jelölt - sajtóhír

Két korábbi NB I-es edző, Sztanyiszlav Csercseszov és Marko Nikolic a két jelölt a Lokomotiv Moszkva kispadjára.
Nyikes Zoltán 2024. április 4., csütörtök 18:38
Fotó:
Két korábbi NB I-es edző, Sztanyiszlav Csercseszov és Marko Nikolic a két jelölt a Lokomotiv Moszkva kispadjára.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. április 4., csütörtök 18:38

Orosz sajtóhírek szerint könnyen elképzelhető, hogy váltás jöhet a Lokomotiv Moszkva vezetőedzői posztján a következő hetekben, a két legfőbb jelölt a kispadra pedig két korábbi NB I-es edző.

A rusfootball.info azt írja, hogy a Ferencvárosnál is megfordult Sztanyiszlav Csercseszov, valamint a korábbi fehérvári szakember, Marko Nikolic is képben van az orosz bajnokság ötödik helyén álló együttesénél.

A moszkvai együttes szerdán nagy meglepetésre kikapott a kiesés ellen küzdő Ural otthonában, a találkozót követően pedig Mihail Galakcionov vezetőedző magára vállalta a felelősséget és találkozót kezdeményezett a vezetőséggel. A championat.com csütörtöki híre szerint a Lokomotivnál egyelőre bíznak az edzőben, az Ahmat elleni vasárnapi találkozó előtt semmiképp nem lesz váltás, de ha a következő három mérkőzésen nem mozdul el pozitív irányba a csapat, akkor távozni fog Galakcionov.

Csercseszov - akivel kapcsolatban a napokban egy válogatottat is szóba hoztak - 2021 decemberétől 2023 nyaráig vezette a Fradit, ez idő alatt 2 bajnoki címet és egy kupagyőzelmet zsebelt be, valamint továbbjutottak az EL-csoportkörből. A jelenleg az egyesült arab emírségekbeli Shabab Al-Ahlinál dolgozó Marko Nikolic 2017 nyarától 2019 novemberig volt a Vidi vezetőedzője, egy-egy bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett a fehérváriaknál, akik az EL-csoportkörbe is bejutottak vele. Egyik szakembernek sem lenne ismeretlen a Lokomotiv, Csercseszov még játékosként, Nikolic pedig már edzőként tevékenykedett a moszkvaiaknál.


Fotó: vk.com
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz