A Bayern mellett angol és holland bajnokik hozhatják a hétvége "tutijait"

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2019. október 26., szombat 10:05
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 26., szombat 10:05

Szombaton délután az angol League I-ban az Oxford fogadja a Rochdale együttesét. Mindkét gárda remek formát mutat hetek óta, és jellemzően gólgazdag meccseket vívnak. A legutóbbi találkozásuk ebben a felállásban 4-2-es végeredménnyel zárult. Ma is a gólokban látunk értéket, 1.7 fölött fizet az over opció.

A Bundesligában a Bayern az Union Berlint látja vendégül. A bajorok a múlt hétvégén hibáztak, értékes pontokat hullajtottak el Augsburgban (2-2), viszont a BL-ben nyerni tudtak Pireuszban. Az újonc hazai sikerrel vette a legutóbbi játéknapot (Freiburg 2-0-), viszont idegenben nem megy a társulatnak. Ma a bajorok erődemonstrációt tarthatnak, akár háromgólos sikert is arathatnak – ez 1.65 körüli szorzóért egészen jól hangzik.

Vasárnap a holland élvonalban a Sparta az Utrechttel találkozik. A házigazda a jó rajt után kissé hullámzóan teljesít, de így stabil tagja a középmezőnynek. Az utrechtiek az 5. helyről várták a fordulót, formájuk kissé szeszélyes: otthon erősek, vendégként viszont hajlamosak a hibára. Mindkét alakulat támadásban erős, ezért a találatokra érdemes rámenni. A +2.5-ös opciót 1.5 körüli szorzóra tartják az irodák.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz