9830 nap után nyert egy csapat a Serie A-ban, Mourinhót a lelátóra zavarták - videó

A Cremonese bombameglepetésre hazai pályán 2-1-re legyőzte a dobogós helyekért harcoló AS Romát az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának első keddi mérkőzésén.
Csakfoci.hu 2023. február 28., kedd 20:58
A Cremonese bombameglepetésre hazai pályán 2-1-re legyőzte a dobogós helyekért harcoló AS Romát az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának első keddi mérkőzésén.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 28., kedd 20:58

A vendégek óriási lehetőséget szalasztottak el, mert győzelemmel pontszámban utolérték volna a második Internazionalét és a harmadik AC Milant, így azonban ötödik pozícióban maradt a fővárosi gárda, amely a múlt héten bejutott az Európa-liga nyolcaddöntőjébe.

A Cremonese idénybeli első diadalát aratta, így az 1995/96-os szezon óta (és 9830 nap után!) először gyűjtötte be a három pontot a Serie A-ban. A mostani sikernek köszönhetően a Sampdoriát megelőzve elmozdult a sereghajtó pozícióból is. Érdekesség, hogy a két együttes az Olasz Kupában is találkozott egymással, s akkor ugyancsak 2-1-re győzött az esélytelenebb csapat, amely ezúttal Daniel Ciofani 82. percben értékesített 11-esével nyert.

A találkozó krónikájához tartozik, hogy a második félidő elején a játékvezető elküldte a kispadtól a hevesen reklamáló José Mourinhót, a Farkasok vezetőedzőjét. (MTI / csakfoci.hu)

SERIE A, 24. FORDULÓ:

Cremonese – AS Roma 2-1 (Tsadjout 17., Ciofani 83. – 11-esből, ill. Spinazzola 71.)

Később:

20:45: Juventus – Torino

Olvastad már?
Váratlanul a kórházi ágyból jelentkezett be a Fradi egyik legjobbja - fotó
A jelek szerint a Ferencváros szélsőjét, Tokmac Nguent meg is kellett műteni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Pászka Lóránd
Bár Pászkára nemigen számít Dejan Stankovic, ő megküzdene a helyéért. Ezzel együtt egy kölcsönadásra is lehet esély nyáron. A Sepsi már többször érdeklődött iránta.
Légiósok
Dárdai helyére hárman pályázhatnak
Ők lehetnek a Herzha edzőjelöltjei, ha Dárdai Pál nem marad a kispadon.
Ajánlatot kapott
Marco Rossi
A magyar válogatottat irányító szakember szerint a Premier League-ből is csábították.
Tovább az összes átigazoláshoz