Itt vannak a magyar válogatott ellenfelei az Eb-pótselejtezőn! - ez az út vezet Budapestre

Pénteken kisorsolták az Európa-bajnoki pótselejtezők párosításait az UEFA-nál: Magyarország válogatottjának elsőként Bulgáriát kell legyőznie idegenben, majd a fináléban Izland vagy Románia vár ránk Budapesten.
Dudás Gábor 2019. november 22., péntek 12:17
Pénteken kisorsolták az Európa-bajnoki pótselejtezők párosításait az UEFA-nál: Magyarország válogatottjának elsőként Bulgáriát kell legyőznie idegenben, majd a fináléban Izland vagy Románia vár ránk Budapesten.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 22., péntek 12:17

A 16, az Eb-selejtezők után még versenyben maradt válogatott a Nemzetek Ligájában elért eredményei alapján négy különböző csoportba került. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 12 órakor kezdődő sorsolásán a magyar válogatott az A-ágon kapott helyet, és

elsőként Bulgária csapatával küzd majd meg az Eb-pótselejtezők elődöntőjében, idegenben, március 26-án.

Ha továbbjut Marco Rossi csapata, akkor a 2020-as, részben hazai rendezésű Eb-szereplésért vívandó

döntőben Izland vagy Románia lesz az ellenfele, immáron Budapesten, március 31-én.

Az Eb pótselejtezők párosításai:

A-liga, elődöntők:

Izland – Románia

Bulgária–MAGYARORSZÁG

Döntő:

Bulgária/MAGYARORSZÁG - Izland/Románia


B-liga, elődöntők:

Bosznia-Hercegovina – Észak-Írország

Szlovákia – Írország


C-liga, elődöntők:

Skócia – Izrael

Norvégia – Szerbia


D-liga, elődöntők:

Grúzia – Fehéroroszország

Észak-Macedónia – Koszovó

Olvastad már?
A válogatott védője Rossi kemény kritikájáról: "Vannak jó játékosaink, tudunk passzolni, a taktikát be tudjuk tartani" - butaságnak tartja a statisztikákat
Lang Ádám szerint döntő helyzetekben a magyar játékosok feje nem igazán van rendben, és sokszor egyáltalán nem hiszik el magukról, hogy képesek fantasztikus dolgokat csinálni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz