Videó: Ilyen lesz az új Bozsik-stadion - célegyenesben a Honvéd otthonának építése

Célegyenesbe értek az új Bozsik József Stadion munkálatai: a kivitelező cég, a WHB Group a napokban közzétett egy videót a hamarosan elkészülő arénáról.
Dudás Gábor 2021. január 4., hétfő 12:00
Célegyenesbe értek az új Bozsik József Stadion munkálatai: a kivitelező cég, a WHB Group a napokban közzétett egy videót a hamarosan elkészülő arénáról.
Szerző: Dudás Gábor 2021. január 4., hétfő 12:00

Az új Bozsik-stadion kivitelezése a tavalyi év elején az 1938-ban felépített, majd 1955-ben bővített és átépített régi aréna bontási munkálataival vette kezdetét.

A Budapest Honvéd új otthona az UEFA 4-es, valamint az MLSZ I. osztály A kategóriába kerül. A lelátórész 8200 néző befogadására lesz alkalmas, a főépületet háromemeletes, a korszerű pályavilágítási-rendszer pedig 4K-minőségű közvetítéseket tesz majd lehetővé.

Az átadás pontos időpontja még nem ismert, annyi biztos, hogy a tervek szerint már itt rendezik meg március 24-én a Magyarország–Németország U21-es Eb-meccset.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz