Videó: Szétverték a VAR-fülkét és a rendezőkkel is összecsaptak a megvadult szurkolók az élvonalbeli meccs után

Botrányos jelenetek játszódtak le az egyik brazil élvonalbeli bajnokin. A mérkőzés után elszabadult a pokol, hiszen az ingerült szurkolók elözönlötték a pályát és szétverték a VAR-fülkét, majd egy csoportja a rendezőkkel is összecsapott.
Csakfoci Admin 2021. november 1., hétfő 14:15
Botrányos jelenetek játszódtak le az egyik brazil élvonalbeli bajnokin. A mérkőzés után elszabadult a pokol, hiszen az ingerült szurkolók elözönlötték a pályát és szétverték a VAR-fülkét, majd egy csoportja a rendezőkkel is összecsapott.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. november 1., hétfő 14:15

Vasárnap rendezték a Gremio-Palmeiras brazil élvonalbeli bajnokit. A találkozó végig feszült hangulatban játszódott, majd a 12. percben a hazaiak megszerezték a vezetést. Az első félidő hosszabbításában a VAR segítségével büntetővel egyenlítettek a vendégek, a szünet előtt Veiga újabb találatával átvette a vezetést a Palmeiras.

A mérkőzés utolsó perceiben ismét a videóbíró került a középpontba, amely visszavonta a Gremio egyenlítő gólját, míg a Palmeiras újra betalált. A lefújás után valósággal elszabadult a pokol, hiszen

a feldühödött Gremio-szurkolók berohantak a pályára, ahol annak és rendje módja szerint a saját testi épségüket sem kímélve, szétverték a VAR-fülkét, a vegyes zónát, a reklámtáblákat, a sajtósok számára kihelyezett székeket is elkezdték dobálni.

A játékosok a folyosókra és az öltözőkbe menekültek, a szurkolók egy csoportja összecsapott a rendezésért felelős személyzettel is, különböző tárgyakat dobáltak feléjük és ütlegelték őket. A huligánok, amit csak lehetett, mindent megsemmisítettek.

A balhézó drukkereknek jócskán inukba szállt a bátorságuk, amikor a helyszínre érkező rohamrendőrök megérkeztek, és valamelyest csillapították a kedélyeket a stadionban.

A Gremio a 19. helyen áll a brazil élvonalbeli bajnokság tabelláján, hét pontra a bennmaradást érő 16. pozíciótól.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz