Videó: Saját szurkolói támadták meg a Benfica buszát - játékosok és az edző is kórházban

Kővel dobálták meg a Benfica buszát, a vezetőedző és két futballista is megsérült. Videó és fotók az esetről!
Dudás Gábor 2020. június 5., péntek 9:34
Kővel dobálták meg a Benfica buszát, a vezetőedző és két futballista is megsérült. Videó és fotók az esetről!
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 5., péntek 9:34

Az eset csütörtök este történt, azt követően, hogy a gárda első bajnokiját játszotta a koronavírus-járvány miatti korlátozások enyhítése után. A csapat a Tondella elleni gól nélküli döntetlent követően utazott vissza az edzőközpontba, amikor megtámadták a buszt.

Portugáliai beszámolók szerint betörő ablakok többeket is megsebesítették, emiatt Bruno Lange vezetőedző, valamint a játékosok közül a német Julian Weigl, illetve a szerb Andrija Zivkovic is megsérült és kórházi ápolásra szorul.

A busz sérüléseiről készült felvételek láthatóak az alábbiakban, a második videón pedig azok szerepelnek, akik állítólag a támadással gyanúsíthatóak:

A 0-0-s eredménnyel egyébként a lisszaboni gárda elmulasztotta annak a lehetőségét, hogy egyedül álljon a tabella élén, így jelenleg az FC Portóval azonos pontszámmal vezeti a bajnokságot kilenc fordulóval a vége előtt. (csakfoci.hu / MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
KTE
Farkas Balázs
A KTE tárgyal az ETO FC Győr 22 csatárával, Farkas Balázzsal is, aki ebben az idényben csak öt NB II-es meccsen játszott, viszont így is szerzett három gólt. (NSO)
KTE/KBSC
Papp Milán
A Kecskemét szerződtette a Kazincbarcika alapemberét, Papp Milánt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Tovább az összes átigazoláshoz