NB I: Nem vették komolyan, óriási bombagólt lőtt a ZTE kapitánya az újoncrangadón - videó

Az egykori magyar válogatott védő, a ZTE színeiben játszó Devecseri Szilárd alighanem élete gólját lőtte a Kaposvár elleni, szombati újoncrangadón.
Dudás Gábor 2019. augusztus 25., vasárnap 16:50
Az egykori magyar válogatott védő, a ZTE színeiben játszó Devecseri Szilárd alighanem élete gólját lőtte a Kaposvár elleni, szombati újoncrangadón.
Szerző: Dudás Gábor 2019. augusztus 25., vasárnap 16:50

A 29 éves játékos a félpályától indult meg a 83. percben, majd miután senki nem támadta meg, 28-30 méterről óriási bombát eresztett meg, amely a meglepett kapus kezét is kikerülve vágódott a bal felső sarokba.

A zalaiak végül idegenben győztek 4-0-ra, a csapatkapitányi karszalagot is viselő Devecseri Szilárd pedig pályafutása mindössze második NB I-es találatát jegyezhette fel - nem is akármilyet.

A ztefc.hu rá is kérdezett, rúgott-e már ekkora gólt pályafutása során.

- Igen, edzésen már lőttem, Szemerédi Norbit meg lehet kérdezni, csak nézte a labdát, meg sem tudott mozdulni (nevet). De persze óriási különbség, hogy ezúttal meccsen is összejött. A kislányom megsimogatta a cipőmet, én meg ráírattam a nevét, úgy néz ki, ez is szerencsét hozott - szólt a válasz és a bombagól hátteréről is kiderült egy s más.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz