Megint meglőtte Gazdag az év egyik legnagyobb gólját: "A bemelegítésnél is megpróbáltam, ott fölé ment" - videó

Szinte évente lövi az emlékezetesebbnél emlékezetesebb gólokat.
Dudás Gábor 2020. június 25., csütörtök 11:11
Szinte évente lövi az emlékezetesebbnél emlékezetesebb gólokat.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 25., csütörtök 11:11

A 2017/2018-as idénybeli, Balmazújváros elleni (hivatalosan is az év gólja lett) és a 2019-es, a Puskás Akadémiának lőtt gólja után 2020-ban is szerzett már egy parádés találatot Gazdag Dániel, a Budapest Honvéd középpályása. A Kaposvár elleni bajnoki (4-2) 65. percbében a végül duplázó 24 éves magyar válogatott futballista parádésan nyesett alá a labdának, amely épp befért a kicsit kint álló Pogacsics fölött a somogyi kapuba.

- Edzéseken nagyon sokat gyakorlom ezt, vagyis inkább szórakozok néha...most a bemelegítésnél is megpróbáltam, ott fölé ment. Amikor kaptam a passzt, azt gondoltam, hogy kényszerítőzünk egyet, de aztán láttam, hogy a védő elindult a csapattársammal, ekkor jött a gondolat, hogy inkább alányesek... - mondta a meccs után Gazdag az M4 Sportnak.

Gazdag álomgólja 2020-ból, 2019-ből és 2017-ből:

Neked ajánljuk
Átigazolások
KTE
Farkas Balázs
A KTE tárgyal az ETO FC Győr 22 csatárával, Farkas Balázzsal is, aki ebben az idényben csak öt NB II-es meccsen játszott, viszont így is szerzett három gólt. (NSO)
KTE/KBSC
Papp Milán
A Kecskemét szerződtette a Kazincbarcika alapemberét, Papp Milánt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Tovább az összes átigazoláshoz