Fotó: omonoiafc.com.cy

Légiósok: Lang döntőbe lőtte csapatát, megőrültek a szurkolók - videó

Lang Ádám mellett Szalai Ádám is gólt szerzett magyar válogatott légiósaink közül.
Budai László 2022. május 5., csütörtök 10:30
Fotó: omonoiafc.com.cy
Lang Ádám mellett Szalai Ádám is gólt szerzett magyar válogatott légiósaink közül.
Szerző: Budai László 2022. május 5., csütörtök 10:30

Ciprus

Lang Ádám már a 6. percben vezetést szerzett az Omoniának az Anortoszisz elleni, szerda esti Ciprusi Kupa-elődöntőben. Bár néhány percre rá a magyar válogatott játékos védőtársát, Hector Yustét kiállították, a Novothny Somával felálló vendégeknek csak az egyenlítés sikerült. Így a párharcot 3-1-es összesítéssel az Omonia nyerte, amely bejutott a sorozat döntőjébe. Lang végigjátszotta a mérkőzést, Novothnyt a 79. percben lecserélték.

A fináléban nem lesz magyar párharc, mivel a másik ágon kiesett az AEK Larnaca, amelynek színeiben Gyurcsó Ádám kezdőként kapott lehetőséget az Achnas elleni 3-1-es vereség alkalmával. A magyar támadót a 68. percben lecserélték.

Az Omonia 10 év után szerezheti meg ismét a Ciprusi Kupát. Lang tavaly bajnokságot és Szuperkupát nyert együttesével, így a döntőbeli siker esetén teljessé válhat a ciprusi trófeakollekciója.

Svájc

Szalai Ádám szép gólt szerzett a Baselben a szintén szerdai, Dinamo Kijev elleni barátságos mérkőzésen. A találkozót az ukránok nyerték 3-2-re.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz