Légiósok: Gazdag ismét remekelt, csapata brutális verést mért az ellenfélre és az élre ugrott - videó

Gazdag Dániel jó játékkal és egy gólpasszal járult hozzá csapata történelmi, 7-0-s győzelméhez az MLS-ben.
Budai László 2022. július 9., szombat 9:18
Gazdag Dániel jó játékkal és egy gólpasszal járult hozzá csapata történelmi, 7-0-s győzelméhez az MLS-ben.
Szerző: Budai László 2022. július 9., szombat 9:18

Ezúttal is Gazdag Dániellel a kezdőcsapatában fogadta a Philadelphia Union aktuális ellenfelét, a mostani fordulóban a DC Unitedet. A továbbra is az élmezőnyben álló hazaiak nem sok kétséget hagytak afelől, ki szerzi majd meg a három pontot, már az első félidőben öt gólt szereztek: a harmadik találat előtt Gazdag szolgáltatta a gólpassz előtti passzt, az ötödiket megelőzően pedig gólpasszt adott.

Mindkét jelenet videón

A Philadelphia a második félidőben további kétszer volt eredményes, ráadásul egy 11-est még ki is hagyott, így végül 7-0-ra győzött. Ezzel beállították az MLS történetének legnagyobb gólarányú sikerét, ennél jobban még egyetlen csapat sem verte a másikat.

Gazdagot 6-0-nál, a 61. percben cserélték le - a magyar válogatott támadó idei 19. meccsét játszotta, ezeken eddig 7 gólt szerzett és 3 gólpasszt adott. Csapata győzelmével a tabella élére ugrott a Keleti konferenciában.

Nyugaton nagy ováció fogadta Gareth Bale-t, aki már élőben láthatta, hogy csapata, a Los Angeles FC 3-2-re veri a Galaxyt. Giorgio Chiellini a kispadon ült a hazaiaknál, de nem állt be. A Los Angeles FC vezeti csoportját.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz