Fenyegetőzik az elnök a magyar csatár miatt: "Ha az edző nem őt játszatja, fenékbe rúgom!" - videó

A Palermo tulajdonosa foggal-körömmel ragaszkodik a magyar csatárhoz. Maurizio Zamparini mindenképp számolna Balogh Norberttel az új szezonban.
Dudás Gábor 2018. július 28., szombat 9:20
A Palermo tulajdonosa foggal-körömmel ragaszkodik a magyar csatárhoz. Maurizio Zamparini mindenképp számolna Balogh Norberttel az új szezonban.
Szerző: Dudás Gábor 2018. július 28., szombat 9:20

Miután elbukta a tavaszi rájátszás döntőjét a Frosinone ellen, továbbra is a Serie B-ben szerepel majd a Palermo gárdája. Soraiban továbbra is azzal a Balogh Norberttel, aki az előző idényben sorozatos sérülései és nyolc hónapos kihagyása miatt keveset (2 mérkőzésen 8 percet) tudott segíteni csapatának a feljutás kiharcolásában.

A nyári felkészülést viszont remek formában kezdte a 22 éves magyar válogatott csatár - két mérkőzését tavaly nyáron játszotta a nemzeti csapatban, Oroszország és Andorra ellen -, az első edzőmeccsen, a Sappada amatőrjei ellen háromszor is a kapuba talált.

A fiatal csatár Szicíliába igazolását anno minden erővel szorgalmazó és támogató klubelnök, Maurizio Zamparini talán emiatt érezte szükségét annak, hogy elbeszélgessen a támadóval és Bruno Tedino vezetőedzővel, méghozzá az edzőtáborban, kamerák előtt. A Mediagol információi szerint a klubvezető és a tréner között feszült helyzet alakult ki Balogh miatt, erről árulkodik a felvétel, majd Zamparini későbbi nyilatkozata is.

 

Balogh Norbert mindent belead és megtesz az edzőtáborban, a pályán. Ha viszont helyette az egyébként is beteg Moreo (Stefano Moreo, a Palermo 25 éves olasz támadója - a szerk.) fog játszani, akkor fenékbe rúgom az edzőt

- mondta félig viccesen(?) az elnök.

A lap hozzáteszi, hogy Balogh és edzője között nincs talán ilyen feszültség, sőt, igazából semmilyen viszony sem, ami a magyar légiós sérüléseivel és emiatti nélkülözésével magyarázható. Persze így idillinek sem nevezhető a köztük lévő helyzet. A cikk szerint Balogh fejében felmerült már a távozás gondolata is (volt edzője, a debreceni Herczeg András a minap elárulta, hogy megpróbálkoztak a visszaszerzésével, de sikertelenül - a szerk.), de végül a maradás mellett döntött.

"Baloghban rengeteg potenciál van, sokat dolgozhat azért, hogy ki is hozza magából. (...) Vajon azzá a játékossá tud válni, aki valóan és igazán  hasznos lesz a Palermo számára? Még egy eldobott év senkinek sem használna, sem a profi játékosnak, sem a vele foglalkozó stábnak, nem is beszélve a klubról, amely jelentős összeget fektetett belé" - fogalmaz a csatár kapcsán a Mediagol.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Még nem le álltak le az igazolásokkal
Lehetnek még érkezők és távozók is a sportigazgató elmondása szerint.
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Tovább az összes átigazoláshoz