Felkészülés: Nego-mesterhármas, hetet lőtt ellenfelének a Vidi - videó

Zárt kapuk mögött 7-0-ra nyert a MOL Fehérvár FC az NB III-ban szereplő Kazincbarcika ellen pénteken.
Csakfoci Admin 2021. július 23., péntek 19:35
Zárt kapuk mögött 7-0-ra nyert a MOL Fehérvár FC az NB III-ban szereplő Kazincbarcika ellen pénteken.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. július 23., péntek 19:35

Fehérvári helyzetekkel indult a találkozó, amelynek a 8. percben meglett az eredménye: Nego szép csel után lőtt 16 méterről kapura, Fila vetődött ugyan, de csak belepiszkálni tudott a labdába, amely a vendégek kapujában kötött ki. A 22. percben Nego duplázott, négy perccel később Musliu hat méterről fejjel vette be az ellenfél kapuját. A 41. percben Heister adott a bal szélről szép labdát Nikolicsnak, aki kapura fordult és 9 méterről nem hibázott - tudósított a molfehervarfc.hu.

A szünetben Szabics cserékkel frissített csapatán, Kovács I., Zivzivadze és Kovács D. érkezett Petrjak, Stopira és Kovácsik helyett. Az 54. percben már 5-0-t mutatott az eredményjelző: a Kazincbarcika végezhetett el szögletet, a labdát azonban a Vidi szerezte meg, Dárdai robogott el a bal szélen a játékszerrel, majd önzetlenül középre adta azt, amely az akcióval felfutó Kovácsot találta meg, aki tolt egyet rajta és 7 méterről a kapuba helyezett.

Az utolsó tíz percben két gól is született: előbb a csereként beállt Zivzivadze talált be. A 7-0-s végeredményt Nego állította be, aki 13 méterről, laposan a kapu közepébe vágta azt.

Felkészülési mérkőzés, MOL Aréna Sóstó edzőpálya - zárt kapuk mögött

MOL Fehérvár FC-Kolorcity Kazincbarcika SC 7-0 (Nego 8., 22., 87., Musliu 26., Nikolics 41., Kovács I 54., Zivzivadze 82.)

MOL Fehérvár FC: Kovácsik (Kovács D. - a szünetben) - Fiola, Musliu, Rus, Stopira (Zivzivadze - a szünetben) - Dárdai, Alef, Nego, Heister - Nikolics, Petrjak (Kovács I. - a szünetben)

Olvastad már?
NB I-es edzőmeccsek: Így zárták a felkészülést a csapatok - az összes nyári találkozó egy helyen
Rengeteg edzőmérkőzést játszanak az OTP Bank Liga csapatai a nyári holtszezonban is. A könnyebb átláthatóság kedvéért folyamatosan frissülő menetrenddel jelentkezünk a felkészülési találkozókról. A következő napok programja mellett az összecsapásokat csapatokra bontva is megtaláljátok. Jó böngészést!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz