Felkészülés: Az MTK kétgólos győzelmet aratott a Dinamo Moszkva ellen - videó

Az MTK Budapest két nyári igazolásának góljaival győzte le az orosz élcsapatnak számító Dinamo Moszkvát.
Csakfoci Admin 2021. július 15., csütörtök 19:54
Az MTK Budapest két nyári igazolásának góljaival győzte le az orosz élcsapatnak számító Dinamo Moszkvát.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. július 15., csütörtök 19:54

Szlovéniai edzőtáborának utolsó előtti felkészülési mérkőzésén az orosz Dinamo Moszkva ellen lépett pályára az MTK Budapest. A fővárosi kék-fehérek honlapjának beszámolója szerint már a kezdetektől az MTK játékosai voltak a veszélyesebbek, hátul pedig jól zártak. A 27. percben egy labdaszerzés után Palincsár iramodott meg, lőtt is, de a labda lepattant, ám Kocsis átvette azt, majd egy csel után lőtt, de a kapus nagyot mentett a léc alól.

Bő félórányi játék után megszerezte a vezetést a magyar együttes: Palincsár passzolt Miovskihoz, a labda továbbkerült Kocsis elé, aki 15 méterről higgadtan a jobb alsó sarokba helyezett (0-1). A játékrész végén Grozav közeli próbálkozásánál közel járt előnye megduplázásához az MTK, de maradt az 1-0-s eredmény.

A fordulás után Palincsár, majd Prosser lövésénél is bravúrral védett az oroszok kapusa, majd cserék következtek, a hajrához közeledve pedig eldöntötte a mérkőzést az MTK: a frissen beállt Kovácsréti kapott jó labdát, megtolta azt, majd jobbal, 15 méterről a bal felső sarokba bombázott (0-2).

Az MTK Budapest 2-0-ra legyőzte az orosz élcsapatnak számító Dinamo Moszkvát, holnap pedig a Triglav Kranj ellen lép pályára.

Felkészülési mérkőzés, Szlovénia

Dinamo Moszkva - MTK Budapest 0-2 (Kocsis B. 34., Kovácsréti 79.)

MTK Budapest: Mijatovic - Balázs (Baki, 71.), Varju (Perkovic, 71.), Ferreira (Nagy Zs., 71.), Herrera (Nagy B., 71.) - Dimitrov (Kata, 71.), Ramadani (Weir, 71.), Palincsár (Mezei, 71.), Kocsis B. (Prosser, 62.) - Grozav (Kovács M., 71.), Miovski (Kovácsréti, 71.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Tovább az összes átigazoláshoz