Fegyveresek akarták kirabolni a vb-selejtezőre megérkező válogatottat - videó

Motoros, maszkot viselő fegyveresek akarták kirabolni a világbajnoki selejtezőre Haitire érkezett belizei labdarúgó-válogatott tagjait, amikor a repülőtérről a szállodába utaztak busszal
Nyikes Zoltán 2021. március 23., kedd 13:30
Motoros, maszkot viselő fegyveresek akarták kirabolni a világbajnoki selejtezőre Haitire érkezett belizei labdarúgó-válogatott tagjait, amikor a repülőtérről a szállodába utaztak busszal
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 23., kedd 13:30

A bandát az sem zavarta, hogy a csapatot szállító járművet négy rendőr kíséri, végül velük tárgyaltak, és folytathatta útját a busz, így a rablást megúszták a futballisták, ugyanakkor a vendéglátás nem volt barátinak nevezhető.

A belizeiek jelezték, hogy a szállodájukat csak a csütörtöki világbajnoki selejtezőre és az előtte lévő edzésekre hagyják el, és akadt olyan szövetségi vezető is, aki szerint haza kellene utazniuk ilyen támadást követően, mert "csalódottságot és undort éreztek". Az egyik utas a Facebookra kitett egy fotót, amelyen látszik, hogy maszkot viselő fegyveresek állják körül a járművet.

Deon McCauley csapatkapitány szerint egy pillanatig intenzív félelemben voltak.

A belizei szövetség a támadásról értesítette a nemzetközi (FIFA), valamint a térségi (CONCACAF) szövetséget is. Az észak- és közép-amerikai, valamint a karibi térség vb-selejtezői a héten rajtolnak. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz