EL: Előnyben a Vidi, Nego passza is kellett Huszti vezető góljához – videó

A 12. percben megszerezte a vezetést a MOL Vidi FC a PAOK ellen az Európa Liga-csoportmérkőzésén. Loic Nego gurított vissza Huszti Szabolcsnak, aki közelről volt eredményes.
Csakfoci Admin 2018. október 25., csütörtök 21:29
A 12. percben megszerezte a vezetést a MOL Vidi FC a PAOK ellen az Európa Liga-csoportmérkőzésén. Loic Nego gurított vissza Huszti Szabolcsnak, aki közelről volt eredményes.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 25., csütörtök 21:29

A meccs minden fontos momentuma percről percre közvetítésünkben - kattints!

A jelenleg is zajló PAOK - MOL Vidi FC mérkőzés 12. percében egy bedobás után Loic Nego harcolt meg a labdáért, majd gurított vissza a középen érkező Huszti Szabolcsnak, aki közelről a kapuba továbbított.

A fehérváriak részéről legutóbb hat évvel ezelőtt volt magyar gólszerző Európa Liga-csoportmérkőzésen: akkor a Sporting otthonában Sándor György büntetőből volt eredményes a 80. percben, ami az egyenlítő gólt jelentette, de két perc múlva ismét hátrányba került a Vidi, míg a fehérvári gólszerző piros lapot kapott.

Olvastad már?
PAOK - Vidi az Európa Ligában – közvetítés
A MOL Vidi FC két vereség után első pontjai megszerzéséért lép pályára Görögországban, az Európa Liga 3. fordulójában. Kövesd a meccset a csakfoci.hu-val!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz